Național

Cine este omul din spatele campaniilor electorale?

Ziarul de Vrancea
20 ian 2010 667 vizualizări
Aliodor Manolea a fost alaturi de Geoana în campania din 2007 pentru europarlamentare, iar in 2009 alaturi de Basescu in campania pentru prezidentiale n "Traim într-un regim al bufoneriei", comenteaza seful Cancelariei de la Cotroceni n "Spusele mele au fost denaturate, nu cred in atacuri energetice", a afirmat ieri Mircea Geoana

Parapsihologul Aliodor Manolea a participat, la alegerile europarlamentare din 2007, la citeva actiuni electorale, alaturi de liderul PSD, Mircea Geoana, fapt confirmat atit de fotografii de la respectivele evenimente, cit si de surse din partid, care au spus ca Manolea era "extrem de discret". Imaginile in care Aliodor Manolea apare chiar linga liderul PSD Mircea Geoana, de la vizite in judetele Vrancea, Galati si Timis, din 2007, se regasesc pe site-ul formatiunii social-democrate. Manolea a participat, la alegerile europarlamentare din 2007, la actiuni electorale din mai multe judete, la care a fost prezent si Mircea Geoana. Surse din echipa de campanie a PSD din 2007 au declarat, pentru Mediafax, ca Manolea era "un tip extrem de discret, care nu vorbea cu nimeni", participind la unele actiuni electorale, nu si la sedinte de partid.


Mai multi lideri ai PSD l-au recunoscut pe Manolea


Mai multi lideri ai PSD, care au facut parte si din echipa de campanie a PSD din 2007, l-au recunoscut pe Manolea la prima dezbatere televizata de la alegerile prezidentiale din noiembrie 2009, la care au participat primii trei candidati. "Era undeva prin sala, nu pe locurile rezervate sustinatorilor lui Traian Basescu, ci undeva pe diagonala, in sala. Era la fel ca in actiunile din 2007, rezervat si sobru. Nici in 2007 nu am vazut pe nimeni sa vorbeasca cu el", a declarat, pentru Mediafax, unul dintre membrii echipei de campanie a PSD. Sursele citate au mai relatat ca la nivelul conducerii partidului nu se stie exact daca Manolea a fost solicitat de Mircea Geoana sau de alt lider al PSD sa participe la actiunile din 2007.

Conform postului Realitatea TV, Aliodor Manolea - psiholog, specialist in psihoenergetica, biosinergetica si programare neurolingvistica - l-a insotit pe Traian Basescu in timpul campaniei la dezbaterile electorale. La cele doua interventii din campania electorala de la Realitatea TV si Realitatea FM ale presedintelui, Aliodor Manole l-a insotit pe Traian Basescu si a stat in timpul emisiei in apropierea presedintelui. El a fost alaturi de presedinte si la confruntarea finala, cu Mircea Geoana. Acesta ar fi fost linga Basescu si in seara victoriei, pe treptele sediului PDL, potrivit Realitatea TV. De altfel, Aliodor Manolea ar fi fost vazut de jurnalisti in mai multe rinduri la sediul de campanie al lui Traian Basescu.


"Traim intr-un regim al bufoneriei"


Referindu-se la aceste informatii, seful Cancelariei presedintelui, Catalin Avramescu, a declarat ieri pentru Mediafax, ca Aliodor Manolea nu are legatura cu Administratia prezidentiala si a sugerat ca eventuala prezenta a acestuia linga Traian Basescu, in timpul campaniei prezidentiale, poate fi explicata de PDL. "Niciodata la Cotroceni nu au fost astfel de discutii, nici nu s-a mentionat nici macar in treacat asa ceva. Mi se pare, cu toata amploarea data acestei dezbateri, se depasesc limitele credibilului. Cred ca traim intr-un regim al bufoneriei", a adaugat seful Cancelariei prezidentiale.

La rindul sau, purtatorul de cuvint al candidatului Traian Basescu in campania pentru prezidentiale, Sever Voinescu, sustine ca nu isi aminteste de Aliodor Manolea ca fiind parte a staff-ului de campanie.


In vizita la PSD


Pe de alta parte, seful Tineretului Social-Democrat, Nicolae Banicioiu, a declarat, la Realitatea TV, ca Aliodor Manolea a fost si pe la sediul PSD. "L-am vazut, nu stiu daca avea o treaba anume, a venit si a discutat si cu mine, m-a intrebat o problema de partid, cu citeva luni inainte de campanie, am crezut ca e membru de partid", a declarat Banicioiu.


Geoana incearca sa stinga flacara violet:


"Nu cred in atacuri energetice, spusele mele au fost denaturate"


Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, ieri, ca nu crede in atacuri energetice sau in influente ezoterice. El a precizat ca spusele sale referitoare la o persoana care nu avea ce sa caute la confruntarile din campania electorala au fost denaturate in mod deplasat, adaugind ca este evident ca aceste lucruri sint folosite in campania interna din PSD.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739402 zile, 17 ore, 10 minute, 44 secunde
Era normal sa se schimbe si culorile energetice.Dupa 45 de ani ne-am saturat de culorile Kremlinului transmise genetic lui Mircea de cumunistul de taica-su.S-a schimbat macazul.Serios vorbind nu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.