Național

Geoana, prajit incet la flacara violeta

Ziarul de Vrancea
19 ian 2010 945 vizualizări
Declaratiile sotiei sale, cum ca ar fi fost "atacat energetic" la confruntarea finala cu Traian Basescu, par sa fi turnat gaz pe foc n daca colegii sai de partid au fost ingaduitori, presa americana nu a pierdut prilejul de a descrie "bizareria" ca ultima scuza pentru pierderea alegerilor

"Atacurile energetice" indreptate impotriva lui Mircea Geoana au facut deliciul agentiilor de stiri internationale. The Washington Post se amuza in editia de ieri pe tema acuzatiilor "bizare" facute de familia Geoana. Cotidianul american noteaza ca "ultima bizarerie" in materie de scuze pentru pierderea cursei electorale prezidentiale vine din Romania. Candidatul invins si sotia sa sustin ca, in timpul dezbaterii finale, au fost tinta unor atacuri cu energii negative din partea presedintelui Traian Basescu, scrie The Washington Post. Citind declaratiile date in presa de fostul lider al diplomatiei romane, jurnalistii americani subliniaza ca Geoana nu s-a descurcat prea bine in anumite momente din cadrul dezbaterii. The Washington Post noteaza si declaratiile sotiei liderului PSD, Mihaela Geoana, potrivit careia Mircea "a fost foarte atacat, nu s-a putut concentra". Publicatia americana precizeaza ca dezbaterea a fost lansata de Viorel Hrebenciuc, care a declarat ca in timpul campaniei a fost o conspiratie a "flacarii violet". Acesta a sustinut imediat dupa alegeri ca Traian Basescu s-a imbracat in joia dezbaterii finale in violet pentru a-si mari sansele de victorie. Intrebat despre legatura cu violetul, Basescu a glumit la inceputul acestei luni, spunind ca "a fost culoarea anului" in 2009, se mai arata in The Washington Post.


Iliescu si Nastase sint intelegatori


"Detalii despre Flacara Violet puteti afla de la Mircea Geoana si de la Mihaela Geoana", a glumit ieri presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, rugat sa comenteze declaratiile recente ale colegului sau de partid. "Energie exista peste tot, si energie electrica, probabil ca exista si energie de alt tip. Cred ca sintem inconjurati de fenomene, de transferuri de energie, dar nu imi place sa fac speculatii in zone pe care le cunosc mai putin. Daca vreti, organizam un seminar si vin sa ascult comentarii pe aceasta tema. Noi, ca partid, avem alte obiective in aceasta perioada decit sa facem sedinte de parapsihologie", a explicat Nastase, citat de Mediafax.

Si presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a ironizat ieri Mircea Geoana. Fostul sef al statului a declarat ca referirile din PSD privitoare la "flacara violet" si la "atacurile energetice" din campanie reprezinta o intoarcere la Nostradamus. "Traim in secolul XXI", a precizat Iliescu.


Crin Antonescu se da imun


Cel mai amuzat de acuzatiile paranormale formulate de liderul PSD s-a aratat presedintele PNL Crin Antonescu. întrebat daca s-a simtit atacat de "flacari violet", liberalul a raspuns: "Daca spun ca nu, o sa spuneti ca sint nesimtit, daca spun ca da, risc sa fiu caraghios". "Nu! Eu nu m-am simtit atacat. Nu are rost sa prelungim foarte mult discutia. Fenomene paranormale exista, nu au aparut acum, nu e o inventie a domnului Hrebenciuc. în ce masura a fost in aceasta campanie electorala folosita aceasta forta neconventionala nu stiu. Eu stiu foarte clar ca puteau sa traga si cu tunurile energetice, aceasta campanie trebuia cistigata. Nu m-am simtit atacat, ori nu s-a reglat tirul, ori sint eu imun", a glumit Antonescu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739402 zile, 18 ore, 58 minute, 26 secunde
Cred ca prostanacul a fost atacat de energia KGB-ista a bolsevicului Ilici Iliescu.Astuia au inceput sa-i apara pete pe fata semn ca e inca plin de otrava rosie pe care a imprastiat-o,cu gloante,la citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.