Național

Iliescu spune ca Basescu l-a sunat pentru Sirbu

Ziarul de Vrancea
22 dec 2009 746 vizualizări
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, sustine ca presedintele Traian Basescu l-a sunat pentru a-i cere sa intervina pentru ca Marian Sirbu sa accepte sa preia portofoliul Muncii în Cabinetul Boc, solicitare declinata de liderul social-democrat

"Chiar mi-am exprimat mirarea ca-mi cere mie asa ceva. I-am si reprosat ca in timpul campaniei eram caracterizat ca fiind omul din spatele lui Mircea Geoana, ca sint in spatele partidului. Nu am avut si nu am un asemenea rol. Eu i-am spus ca nu eu decid, nu de mine depinde nici decizia lui Marian Sirbu, nici decizia partidului", a precizat Ion Iliescu. Presedintele de onoare a mai spus, legat de comportamentul lui Traian Basescu din campanie, ca mai are timp 20 de ani sa se maturizeze, diferenta de virsta dintre fostul si actualul sef de stat. Iliescu a apreciat ca, dincolo de competentele lui Marian Sirbu pentru a conduce Ministerul Muncii, exista si "un fel de clinci" in propunerea lui Traian Basescu, si anume cuplarea unui reprezentant al PSD cu activitatea unui Guvern care actioneaza intr-o perioada grea, in care vor fi si masuri sociale dificile.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739403 zile, 21 ore, 44 minute, 41 secunde
Calaul de Ilici,daca era in locul lui Basescu,nu-l suna pe Sarbu.El suna direct la ambasada sovietica si a doua zi declara ca a vorbit (in ruseste) cu doamna Nina.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.