Național

Maria Basescu intra in lupta: Dinescu sa-si ceara scuze, Traian nu m-a lovit

Ziarul de Vrancea
3 dec 2009 750 vizualizări
Sotia presedintelui sare in apararea sotului n intr-o scrisoare deschisa, Maria Basescu ii cere poetului Mircea Dinescu sa-si ceara scuze publice in fata copiilor ei, pentru ca a afirmat ca Traian Basescu ar fi lovit-o

"Sint una dintre femeile care si-a dedicat intreaga viata familiei ei. Pentru acest motiv am stat departe de presa, chiar daca am fost de multe ori suparata pentru lucruri neadevarate care se spuneau despre noi. Rup astazi tacerea pe care am pastrat-o timp de citiva ani fiindca ceea ce presa si oamenii care sint in spatele ei fac astazi mi se pare de neacceptat", afirma sotia presedintelui Traian Basescu, intr-o scrisoare trimisa presei. Prima Doamna il acuza de minciuna pe poetul Mircea Dinescu. "Nu as vrea sa spun ca ceea ce a facut Traian Basescu in mandatul sau este perfect. Atunci cind vine vorba despre relatiile pe care le are cu alti oameni, pot spune, dupa 34 de ani de casnicie, ca nimeni nu il cunoaste pe Traian Basescu mai bine decit mine. L-am auzit acum citeva zile, si inca nu imi vine sa cred, pe domnul Mircea Dinescu afirmind ca sotul meu m-ar fi lovit. Nu stiu in ce familie a crescut domnul Dinescu, dar in familia mea, in casa si in viata mea nu s-au intimplat niciodata asemenea lucruri. Pentru afirmatiile mincinoase pe care le-ati facut, sinteti dator, domnule Dinescu, sa va cereti scuze in fata copiilor mei."

Dupa Dinescu, Maria Basescu trece apoi la subiectul filmului mitingului de la Ploiesti din 2004, in care Traian Basescu pare sa loveasca un copil si la Mircea Geoana. "Am vazut de asemenea si un film neadevarat, trucat, film in care sotul meu este prezentat ca lovind un copil. Gasesc inacceptabil ca mama, sa introduci copilul din film in mizeria alegerilor si sa-i distrugi viata. Pentru acest lucru, domnule Geoana, oricite scuze v-ati cere, nici o mama nu va va putea ierta".


Dinescu: "Sint dispus sa-mi cer scuze"


Mircea Dinescu a reactionat la misiva Mariei Basescu. "Eu sint dispus sa imi cer scuze publice, nu am facut decit sa povestesc ceea ce mi-a spus cineva. Si am si spus atunci cine mi-a povestit: Daniela Crasnaru. Intimplator, doamna Basescu imi este chiar simpatica, sotul domniei-sale nu imi este. Eu nu am vrut sa o jignesc, nici pe copii, ma rog pe cei de atunci, pentru ca cu cei de acum (cu ceea ce sint acestia in prezent, n.red.), am o problema", a declarat Dinescu.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.