Național

Chireac despre Geoana: a dus la soacra banii strinsi pentru campanie

Ziarul de Vrancea
16 nov 2009 457 vizualizări
n o noua stenograma a unei discutii purtate de jurnalistul Bogdan Chireac cu seful Agentiei Nationale de Integritate, Catalin Macovei, a fost facuta ieri publica

Jurnalistul Bogdan Chireac sustine intr-o stenograma publicata ieri de ziarul "Curentul" ca liderul PSD Mircea Geoana a strins citeva zeci de milioane, fara a preciza moneda, bani pe care i-a dus soacrei sale, nedorind sa investeasca in campania proprie pentru ca stie ca va pierde. în aceasta noua inregistrare, ce contine o discutie intre Bogdan Chireac si presedintele ANI, Catalin Macovei, jurnalistul sustine ca liderul PSD ar deturna banii partidului si afirma ca formatiunea ar fi vindut locurile din Parlament si din ministere. Redam fragmente din stenograma publicata de ziarul "Curentul":


Bogdan Chireac (B.C.): Deci, Cataline, incepe o campanie anti-Basescu si anti-Geoana. O sa spui, bine, de ce anti-Geoana? De ce? Geoana stie ca n-are nicio sansa si atunci toti banii pe care i-a strins, si a strins citeva zeci de milioane, ii duce la soacra-sa. N-ai vazut asa ceva. Batrine, n-a platit ni-ca-ieri pe nimeni!

Catalin Macovei (CM): De ce?

B.C: Pai daca tot pierde.

C.M: Pai si nu tipa lumea, bai, banii, ti-am dat banii, ce faci?

BC: Asta se intimpla, asta se intimpla. Deci, pa televiziuni, pa ziare, nene, ii baga p..... pina-n epiglota...

BC: E un fenomen! Sa f.... cel mai mare partid comunist, cel mai mare partid din Romania, care-i partidul comunist, numai pentru bani. în conditiile-n care-ai strins, Cataline... Lasa-ma-n p.... mea! Deci ai vindut locurile-n Parlament!... Ai vindut locurile in Parlament, ai vindut locurile in ministere, ti-ai luat banul, batrine. Ai intrat pe toate deal-urile (n.r., afacerile) si s-au asezat niste lucruri. Si frate, ai strins bani. Ai luat cu sapte miini..."


Contactat telefonic de Realitatea TV, Chireac s-a aratat dezamagit ca in stenograma respectiva au aparut referiri la Mircea Geoana, dar nu si ce a zis despre campania lui Traian Basescu sau a fiicei sale. "De ce a aparut doar despre Mircea Geoana, si nu despre Basescu? Alea cu Basescu s-or fi dovedit adevarate?", s-a intrebat jurnalistul. El a mai sustinut ca afirmatiile sale despre liderul PSD nu sint pareri ale lui, ci "birfe de redactie", pe care i le-a spus si lui Macovei. "Pur si simplu sint niste birfe de redactie, niste glumite", a mai aratat Chireac, adaugind ca acele asertiuni circulau in luna septembrie si ca el nu mai poate spune acum ca Mircea Geoana nu are sanse in campanie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.