Național

Politia da recompense pentru evadati

Ziarul de Vrancea
16 nov 2009 700 vizualizări
Politia ofera, in premiera, recompensa pentru prinderea unor evadati. Trei tineri cu virste cuprinse intre 19 si 35 de ani au evadat, ieri, de la Sectia 9 Politie din Capitala, unde se aflau in arest preventiv pentru comiterea mai multor furturi din locuinte si autoturisme.

Tinerii se aflau la orele prinzului, in curtea Sectiei 9 de Politie, in perimetrul de plimbare, care este izolat cu un gard. Cei trei, care erau in timpul programului de plimbare, au fortat gardul, reusind sa fuga. Purtatorul dre cuvint al Politiei Capitalei a aratat ca se ofera recompensa celor care pot furniza detalii care sa duca la prinderea celor trei, in timp ce persoanele care ii vor ajuta pe cei trei fugari vor fi considerate complici ai acestora si vor fi cercetati pentru favorizarea infractorului. Totodata, Ciocan a spus ca Parchetul va declansa o ancheta care ii va viza pe toti politistii care aveau in sarcina paza celor trei. Fortele MAI au intrat in alerta la nivelul intregii tari, in timp ce Parchetul i-a luat in vizor pe agentii care aveau in sarcina paza retinutilor. Punerea de recompense pe capul fugarilor, o premiera pentru Politia Romana, pare a fi una de import, avind in vedere ca noul secretar de stat din MAI, chestorul Dan Valentin Fatuloiu, s-a intors recent din SUA, unde a colaborat indeaproape, timp de citiva ani, cu autoritatile de aplicare a legii de peste ocean.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.