Național

Antonescu: PNL va ajunge la guvernare, dar trebuie sa fie vioara intii

Ziarul de Vrancea
12 nov 2009 679 vizualizări
Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat ierii, la un miting electoral, ca PNL va ajunge la guvernare dupa alegerile prezidentiale, insa trebuie sa aiba forta de a impune regulile jocului.

"PNL, fara a fi perfect, este mai bun decit celelalte partide, mai aproape de posibilitatea de a reforma cu adevarat viata politica si atentie, dragii mei, dupa aceste alegeri prezidentiale, indiferent cine va fi cistigatorul lor, vom avea un Guvern de coalitie si este foarte probabil ca PNL sa fie in aceasta coalitie la guvernare", a declarat Antonescu, la Turnu Severin. Candidatul PNL pentru presedintie a explicat ca este important ca partidul sa ajunga la guvernare, dar nu oricum, ci din pozitia celui care poate sa isi impuna punctul de vedere. Crin Antonescu sustine formarea unui guvern condus de Klaus Johannis si dupa alegerile prezidentiale. Traian Basescu declara recent ca prima lui optiune ar fi un guvern de dreapta PD-L-PNL. El a vorbit despre refacerea Aliantei DA, cu conditia ca liberalii sa renunte la pretentiile de a avea postul de premier.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.