Național

Basescu spune ca Romănia e mai mare decit a luat-o de la Iliescu

Ziarul de Vrancea
9 nov 2009 650 vizualizări
n presedintele se refera la rezultatul procesului de la Haga, prin care tarii noastre i-a fost extinsa suprafata platoului continental ce ii revine

Presedintele Traian Basescu s-a "laudat" ieri la un miting electoral desfasurat in Oltenia ca a lasat o Romanie "mai mare" decit a luat-o de la Iliescu. In fata simpatizantilor, seful statului si-a "asumat" cistigarea procesului de la Haga, in urma caruia Romania si-a alipit 9.600 de kilometri din platoul continental al Marii Negre. "Am luat o Romanie mai mica de la Iliescu si las tuturor o Romanie mai mare", a punctat Basescu. Tot la capitolul realizari, seful statului a trecut si libertatea pe care a "oferit-o" presei. Basescu a subliniat insa ca desi libera, mass-media s-a compromis in ultimii cinci ani. "Sint bucuros ca in mandatul meu presa a fost libera atit cit este nevoie sa se compromita singura si a reusit sa o faca", a spus presedintele.

De asemenea, Traian Basescu le-a mai marturisit simpatizantilor ca, desi nu i-a placut la Cotroceni, isi mai doreste un mandat. "Nu am avut un mandat usor, dar sprijinit de voi l-am dus pina la capat si chiar daca tot timpul am fost sub presiunea majoritatii nereformiste din Parlament si a trusturilor media a mogulilor Voiculescu si Vintu, azi vin si va spun ca, desi nu mi-a placut, mai vreau o data", a afirmat presedintele.

Turneul electoral al lui Traian Basescu in Oltenia nu a fost lipsit de incidente. Ajuns la o actiune electorala in comuna Cetate, pe "mosia" lui Mircea Dinescu, presedintele a refuzat sa-i dea microfonul scriitorului pentru a rosti citeva cuvinte pe scena, in replica la unele afirmatii dure facute de primarul Craiovei, prezent si el la mitingul electoral. Traian Basescu i-a replicat poetului ca, daca vrea sa vorbeasca, sa o faca la televizor.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739421 zile, 10 ore, 40 minute, 45 secunde
Eu cred ca basescu ii prost tare...dar ii si al dracului ca asa-i prostul pana nu-i si al dracului nu-i sta bine.Ii este frica sa piarda si cauta tot felul de solutii care sa-l faca invingator.Cum citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.