Național

Bolnavi de gripa porcina tinuti acasa cu ajutorul Politiei

Ziarul de Vrancea
7 nov 2009 604 vizualizări
Directia de Sanatate Publica Arad a solicitat, vineri, sprijinul Politiei, pentru a izola la domiciliu mai multe familii, ai caror membri au fost confirmati cu virusul gripei porcine

Dana Negru, director adjunct coordonator programe in cadrul Directiei de Sanatate Publica (DSP) Arad, a justificat masura prin faptul ca o parte dintre cei care au fost confirmati cu gripa noua nu respecta carantina impusa de autoritatile sanitare. Purtatorul de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului, inspector principal Camelia Tuduce, a declarat ca in urma solicitarii DSP au fost emise somatii scrise pentru respectarea carantinei. "Am primit o solicitare de la Directia de Sanatate Publica prin care ni se solicita ajutorul in cazul a 17 familii care nu se supun izolarii voluntare la domiciliu. Am instiintat in scris cele 17 familii ca, potrivit Codului Penal, in cazul in care nu respecta izolarea voluntara vor suporta rigorile legii", a declarat inspector principal Camelia Tuduce. In judetul Arad erau confirmate vineri 39 de cazuri de persoane contaminate cu virusul A/H1N1, in vreme ce bilantul celor afectati de gripa la nivel national se apropia vineri de 800 de cazuri.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.