Național

Lidia Barbulescu ar putea sa nu ajunga la sefia Inaltei Curti de Casatie si Justitie

Ziarul de Vrancea
6 nov 2009 628 vizualizări
Presedintele Traian Basescu a declarat, ieri, ca nu a primit inca dosarul Lidiei Barbulescu de la CSM, subliniind ca in privinta numirii sale la inalta Curte de Casatie si Justitie, va face gestul politic "in favoarea romanilor".

Seful statului a refuzat sa spuna daca va accepta sau nu propunerea de numire a Lidiei Barbulescu la inalta Curte de Casatie si Justitie, subliniind ca va rezolva acest lucru in cadru institutional, si nu intr-o emisiune de radio. Fostul ministru Monica Macovei a spus ca presedintele ar putea sa nu o valideze pe Lidia Barbulescu. Macovei a adus argumente in sprijinul afirmatiei: "imi amintesc ca in ultimul raport al Comisiei Europene ni se spunea sa avem grija pe cine punem, ca dovada de continuare a reformelor", a afirmat Monica Macovei. Ea a afirmat ca presedintele poate respinge, motivat, propunerea CSM. "Doamna Lidia Barbulescu a cerut modificarea unui regulament de la Institutul National al Magistraturii pentru ca fiica ei sa intre mai usor si a eliminat proba de Drept Civil. Eu am sesizat CSM-ul care a spus ca nu e nimic in neregula. Si-a angajat fiica la CSM, in mod ilegal", a argumentat fostul ministru al Justitiei.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.