Național

Blaga nu exclude o guvernare cu PNL

Ziarul de Vrancea
6 nov 2009 722 vizualizări
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, sustine ca nu a fost niciodata interesat sa fie premier, evitind sa comenteze ce ar face daca va fi propus, deoarece nu discuta situatii in care nu este si nu a fost pus.

Intrebat cum comenteaza faptul ca numele sau este vehiculat pentru postul de premier din partea PDL si daca ar accepta o asemenea propunere, Blaga a precizat: "Nu m-a interesat niciodata functia de prim-ministru, sper ca am facut declaratiile acestea de multe ori in ultimii trei ani". Totusi, la insistentele ziaristilor care l-au intrebat ce va face daca va fi totusi propus, Blaga a mai declarat: "Nu vreau sa discut astfel de situatii in care nu sint, nu am fost pus". Ministrul demis al Dezvoltarii a mai spus ca nu-si permite sa discute subiecte de acest fel "in public in general si cu presa de fata, mai ales", din respect pentru colegii sai si pentru partid. Vasile Blaga a fost intrebat si de preferinta pe care Traian Basescu si-a exprimat-o de a se forma un Guvern PDL-PNL cu premier democrat-liberal. Blaga a spus ca si el ar prefera o guvernare cu liberalii si ca in acest moment lucrurile sint mai complicate deoarece PNL are un candidat la Presedintie. "Din campania electorala tot spun ca in ceea ce ma priveste mi-as fi dorit o guvernare si care era si posibila cu PNL. Nu a dorit-o atunci domnul Tariceanu si a platit cu functia in PNL. Sigur, acum intelegeti si dumneavoastra, au candidat la presedintie, lucrurile sint un pic mai complicate pina dupa 7 decembrie", a declarat el. Intrebat daca nu exclude un Guvern PDL-PNL, liderul PDL a spus: "Nu exclud". Numele lui Vasile Blaga a fost vehiculat in ultima perioada, dupa caderea Guvernului Boc, inclusiv zilele acestea, ca posibil premier.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739421 zile, 9 ore, 27 minute, 28 secunde
P.D.L.vise erotice cu P.N.L.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.