Național

Johannis: Guvernul Croitoru este Guvernul Boc III, dar fara Boc

Ziarul de Vrancea
30 oct 2009 628 vizualizări
Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat, ieri, ca Executivul Croitoru este o pierdere de vreme , deoarece nu are nici o sansa pentru a primi votul de investire din partea Parlamentului

"Guvernul Croitoru este doar o pierdere de vreme, pentru ca nu are nici o sansa sa treaca de Parlament. In esenta, el este Guvernul Boc III dar fara Emil Boc", a declarat Johannis. Candidatul PNL, PSD si UDMR la functia de prim-ministru a adaugat ca validarea ministrilor Vasile Blaga "" nominalizat pentru postul de ministru al Dezvoltarii Regionale si al Turismului - si Bogdan Aurescu "" ministru de Extrene - de catre comisiile Parlamentului nu inseamna ca Executivul va primi si el vot pozitiv. "La cei doi a fost vorba despre competentele personale, asta nu inseamna ca va trece si Guvernul", a spus Johannis, care a precizat ca a primit asigurari in continuare de la Crin Antonescu si Mircea Geoana in privinta sprijinului acestora. Primarul Sibiului a precizat ca, in calitatea pe care o detine, se va intilni, in campania electorala, cu oricare dintre candidatii la presedintie, in cazul in care va primi solicitari in acest sens, dar ca pina acum niciunul dintre cei intrati in cursa pentru Cotroceni nu si-a manifestat dorinta de a avea o intilnire.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.