Național

Bunicuta face cartile pentru prostanac Iliescu i-a predat stafeta lui Geoana

Ziarul de Vrancea
22 oct 2009 635 vizualizări
n fostul presedinte a declarat la depunerea candidaturii prezidentiabilului PSD ca se face transfer de stafeta, sloganul "Iliescu apare, soarele rasare" fiind valabil si pentru Geoana

Fostul sef de stat, Ion Iliescu, a declarat, ieri, la depunerea candidaturii liderului PSD Mircea Geoana la functia suprema in stat, ca, in acest moment, se face un transfer de stafeta de la el la Geoana, sloganul "Iliescu apare, soarele rasare" fiind valabil, de acum inainte, si pentru acesta. Iliescu a fost prezent ieri, la depunerea candidaturii presedintelui PSD, Mircea Geoana, la Presedintia Romaniei, fostul sef de stat tinind sa sublinieze ca in momentul depunerii candidaturii lui Geoana a aparut soarele. Iliescu a aratat ca acesta este un "semnal" simbolic deosebit. "Cred ca romanii vor da aceasta proba a maturitatii ca sa ne fie tuturor mai bine, sa iesim din atmosfera aceasta", a adaugat el. Intrebat cum se spune in acest moment, daca in perioada mandatului sau era in voga sloganul "Iliescu apare, soarele rasare", fostul sef de stat a raspuns, rizind: "Se transfera stafeta spre Geoana, deci iata a aparut ...(soarele, n.r.)". Anterior, Geoana ii multumise lui Iliescu, pentru sfatul si sprijinul "ireprosabile" pe care i le-a acordat, el indemnind la transferul de stafeta intre Iliescu si persoana sa la Presedintia Romaniei.

"Domnul presedinte Iliescu este aici si imi povestea cum acum noua ani trecea printr-un proces similar. Vreau sa-i multumesc pentru sfatul si sprijinul ireposabil pe care mi le-a acordat si vreau sa consideram aceasta zi frumoasa de toamna ca un transfer de stafeta intre fostul presedinte al Romaniei, domnul Iliescu, si viitorul presedinte, daca romanii si Dumnezeu imi vor da aceasta onoare", a spus Geoana, la BEC, la depunerea candidaturii.


.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.