Național

15.000 de locuri in programul O saptamina la munte

Ziarul de Vrancea
6 oct 2009 706 vizualizări
Programul "O saptamina la munte", la care s-au inscris pina in prezent 39 de societati hoteliere, si care se va desfasura in perioada 4 octombrie - 18 decembrie 2009, va pune la dispozitie 15.000 locuri, a comunicat ieri Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).

"Pina acum in acest program s-au inscris 39 societati hoteliere din zona montana care au pus la dispozitie peste 1.350 de locuri pe serie, ceea ce inseamna ca in cele 11 serii circa 15.000 de persoane vor putea sa petreaca o saptamina la munte in conditii avantajoase", se arata in comunicatul federatiei. Tarifele pentru un loc pentru un sejur de cinci nopti, fara servicii de masa, variaza intre 158 lei la hotel, vila, pensiune sau cabana de doua stele, si 358 lei la patru stele. Potrivit FPTR, biletele pentru aceste hoteluri au fost puse in vinzare si in agentiile de turism. Scopul programului este facililitarea accesului la odihna a unui numar mare de persoane si a unei mai eficiente utilizari a capacitatilor hoteliere din Romania.


,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.