Național

O pensionara s-a spinzurat dupa ce a pierdut la cazino banii imprumutati de la CAR

Ziarul de Vrancea
24 sep 2009 725 vizualizări
O femeie in virsta de 64 de ani din orasul Mioveni, Arges, s-a sinucis, ieri, dupa ce a pierdut in cazinouri sume mari de bani. Femeia a imprumutat banii de la Casa de Ajutor Reciproc Arges si nu a mai putut sa returneze datoriile.

Pensionara era cunoscuta ca o impatimita a jocurilor de noroc. Cunoscutii au povestit anchetatorilor ca, in timp, a cheltuit sume mari de bani si a strins datorii pe care nu le mai putea achita. Femeia incerca sa-si rotunjeasca veniturile lucrind ca femeie de serviciu, insa isi cheltuia atit salariul, cit si pensia in cazinouri. "Apelul a fost primit ieri prin dispeceratul de urgenta 112. Este vorba de o femeie de 64 de ani, care a fost gasita spinzurata de coltul usii dormitorului, cu o sirma. In locuinta au fost gasite mai multe bilete prin care isi motiva gestul sinucigas", a declarat subinspectorul Robert Radu, purtator de cuvint al IPJ Arges.

Pensionara locuia in acelasi apartament cu fiul, nora si nepoata ei, care stiau de pasiunea ei pentru jocurile de noroc. In afara sumelor luate de la Casa de Ajutor Reciproc, femeia avea credite la banci si luase bani cu imprumut si de la cunoscuti.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.