Național

PDL se pregateste de campanie fara candidat

Ziarul de Vrancea
21 sep 2009 631 vizualizări
Liderii PDL din teritoriu lucreaza deja la campania electorala, chiar daca oficial le lipseste candidatul, unii dintre ei declarind ca nu sint afectati de acest lucru, altii ca ii incurca la tiparirea materialelor electorale, toti asteptind insa strategia de la centru.

In asteptarea unui anunt oficial al candidaturii lui Traian Basescu, PDL se pregateste de campanie fara candidat. Daca unii lideri de filiala cred ca lipsa unui candidat oficial afecteaza intr-o oarecare masura organizarea campaniei, altii sustin ca anuntul oficial nu este indispensabil pentru graficul pregatirilor. Din prima categorie face parte vicepresedintele Ioan Oltean, liderul organizatiei judetene Bistrita-Nasaud, care a afirmat ca, deocamdata, este blocat procesul de confectionare a materialelor electorale. Pe de alta parte, Oltean spune ca pregatirile pot continua deoarece in partid este certa candidatura presedintelui in exercitiu. "Noi in PDL stim absolut sigur ca va fi o noua candidatura a presedintelui Traian Basescu", a declarat Oltean. Senatorul de Bihor Petru Filip apreciaza ca nici macar tiparirea afiselor nu este perturbata. In schimb, presedintele organizatiei PDL-Diaspora, deputatul William Brinza a afirmat ca militantii partidului din strainatate sint pusi in incurcatura de faptul ca partidul nu are inca, in mod oficial, un candidat. "Ma mai intreaba oamenii: Noi agitam betele, dar a cui e poza din virful betelor? Le-am raspuns, mai in gluma, sa stea linistiti ca e cineva cu B-Basescu, Boc sau Blaga (...) Oricum, neavind candidat, este greu sa ai mesaj", a spus Brinza.

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat simbata, la Realitatea TV, ca este convins ca presedintele Traian Basescu isi va anunta curind candidatura si ca suspansul provocat de neanuntarea intrarii in cursa "poate a facut chiar bine".intrebat cine este candidatul PDL, Berceanu a afirmat ca este vorba despre Traian Basescu, precizind ca face aceasta declaratie chiar cu pretul de a-l deranja pe seful statului. "Vreti sa va spun in premiera? (cine e candidatul, n.r.) Traian Basescu. O spun foarte ferm si foarte linistit, chiar daca o sa-l deranjez pe domnul presedinte", a spus ministrul Transporturilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.