Național

Geoana pretinde ca cei 25.000 de euro promisi in 2008 au devenit realitate

Ziarul de Vrancea
18 sep 2009 549 vizualizări
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a participat ieri, in localitatea stefanesti din Arges, la un eveniment de campanie organizat pentru a evidentia succesul masurii 112 pentru tinerii fermieri, care pot primit cite 25.000 de euro pentru a pune bazele unei ferme agricole

"Am venit astazi sa aratam ca se poate si, chiar daca uneori lumea nu mai crede ca se intimpla lucruri bune in Romania, demonstrind ca cei 25.000 de euro de care am vorbit si eu in 2008 si multa lume a zimbit este un proiect adevarat si care produce efecte.", a afirmat Geoana. La eveniment au participat aproximativ 60 de persoane care au accesat prin masura 112 fondurile europene de pina la 25.000 de euro, fiind impartite pliante cu Mircea Geoana, inscriptionate "25.000 de euro pentru tinerii fermieri". In acestea erau prezentate conditiile minime pentru a aplica pentru aceasta masura, precum si declaratiile mai multor tineri care au accesat banii, pornind de la afirmatia lui Geoana din 2008, pe care au considerat-o initial o promisiune electorala.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.