Național

Grav bolnav, Victor Atanasie Stanculescu pierde serile la cazino

Ziarul de Vrancea
3 sep 2009 569 vizualizări
Fostul general, condamnat in procesul revolutiei de la Timisoara, fusese pus in libertate pe 12 mai pentru a-si trata gravele probleme de sanatate

Condamnat pentru "omor deosebit de grav" in dosarul revolutiei de la Timisoara si eliberat din arest pe motive medicale, Victor Atanasie Stanculescu a fost surprins alaltaseara intrind intr-un cazinou din Capitala. Cu toate ca in expertiza medicala pe baza careia a fost eliberat se mentioneaza ca "bolnavul se afla intr-o situatie de risc vascular cerebral sau cardiac maxim", Stanculescu a petrecut mai bine de doua ore la aparatele de joc ale cazinoului. La iesirea din sala de jocuri, Stanculescu a declarat pentru HotNews.ro ca starea de sanatate nu il impiedica sa joace la cazinou. Intrebat daca are un mesaj pentru urmasii victimelor revolutiei, acesta a replicat: "Du-te si intreaba acolo, inauntru, in cazino".

Pe 29 iulie, fostul general Stanculescu nu s-a prezentat in fata magistratilor, avocatii sai motivind ca ar fi fost internat la sectia de terapie intensiva a Spitalului Militar, mentioneaza HotNews.ro.

In urma procesului revolutiei de la Timisoara, instanta a decis plata unor daune de peste un milion de euro pe care fostul general le va plati impreuna cu statul roman. Pe 16 septembrie, magistratii vor decide daca Victor Atanasie Stanculescu va ramine in libertate sau va reveni in arest. Reamintim ca fostul general a fost eliberat din arest pe 12 mai anul acesta, dupa ce magistratii Tribunalului Militar Bucuresti au decis sa fie eliberat un an, "din motive medicale".



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.