Național

Notari si executori judecatoresti, executati de Casa de Asigurari

Ziarul de Vrancea
31 aug 2009 805 vizualizări
Casa de Asigurari de Sanatate a declansat procedurile de executare silita impotriva a 20 de avocati, notari, exectori judecatoresti si persoane fizice autorizate din Galati, care nu si-au mai platit contributiile la bugetul de sanatate de cinci ani, acumulind datorii de jumatate de miliard de lei.

"Avem 20 persoane fizice cu venituri din alte surse, care se afla in topul datornicilor la bugetul asigurarilor sociale de sanatate, in judetul Galati. Conform deciziilor estimative, cele 20 de persoane datoreaza, in total, 577.515 lei. Dupa calcularea sumelor nete, suma pe care noi trebuie sa o recuperam de la aceste persoane este de 420.141 de lei. Sint datorii vechi de cinci ani", a declarat, ieri, directorul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Galati, Olimpia Buzia. Intre acesti debitori se numara, in general, oameni care practica profesii liberale, precum avocati, notari, executori judecatoresti si persoane fizice autorizate. "Primul pe lista este un avocat care ne datoreaza 57.116 lei. Urmatoarea persoana pe lista este tot un avocat, care figureaza cu o restanta de 37.457 de lei. Pe locul trei este un notar, cu 32.311 lei", a spus Olimpia Buzia.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739418 zile, 6 ore, 38 minute, 23 secunde
Sunt sigur ca marea clasa de justitiari din Romanica, o sa gaseasca o cale mai mult sau mai putin legala prin care sa fie scutiti de aceste taxe, deoarece ei sunt cei care.... te apara... dupa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.