Național

La Cotroceni se cumpara icoane

Ziarul de Vrancea
22 iul 2009 546 vizualizări
Administratia Prezidentiala a declansat procedurile de achizitie a mai multor obiecte de cult, icoane si o catapeteasma, dupa ce in luna martie Guvernul a trecut in proprietatea acesteia o serie de obiecte din patrimoniul Muzeului National pentru Biserica Palatului Cotroceni.

Potrivit e-licitatie.ro, valoarea estimata a contractului de achizitie pentru 10 obiecte de cult din argint si aur se ridica la 112.605 de lei, intre acestea numarindu-se patru candele, un set de "sfinte vase", o ferecatura pentru Sfinta Evanghelie, o candela cu picior pentru Sfinta Masa si un chivot (miniatura Biserii Cotroceni). Potrivit caietului de sarcini, in total obiectele de cult trebuie sa aiba 16,88 kilograme de argint si 125 de grame de aur, termenul de executie si de livrare fiind de sapte zile de la semnarea contractului si o garantie de 24 de luni de la predarea obiectelor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.