Național

Atac cu ou impotriva lui Boc

Ziarul de Vrancea
18 iul 2009 584 vizualizări
"Trebuie sa fiu pregatit pentru orice în vremuri de criza", s-a incurajat premierul, dupa ce a aflat ca atacul si-a ratat tinta

Premierul Emil Boc afirma ca nu stie cine a aruncat cu oua in masina in care se afla, in momentul cind pleca din fata Prefecturii Timis, dar ca, in calitate de premier, este pregatit pentru orice in vremuri de criza. "Ca premier, trebuie sa fiu pregatit pentru orice in aceste vremuri de criza. Un premier trebuie sa-si asume orice. Eu nu am vazut, dar sintem pregatiti sa infruntam orice", a declarat premierul Emil Boc.

"Din primele verificari, in cadrul dispozitivului creat de fortele participante nu a fost constatat un astfel de eveniment. Nici un ofiter de protectie sau demnitar nu a fost lovit. Politistii efectueaza verificari pentru a stabili daca a avut loc un astfel de eveniment si, daca se va constata ca acesta s-a produs, se vor face verificari pentru identificarea persoanei si tragerea la raspundere a acesteia", a declarat purtatorul de cuvint al Politiei Timis, Marinela Apostolache. Potrivit unor surse din Prefectura, jandarmii au vazut deja imaginile surprinse de camerele de supraveghere, insa persoana care a aruncat cu oua nu se afla in raza surprinsa de camerele video. Barbatul a fugit imediat de la fata locului si nu a fost prins de catre echipajele de politisti si agenti comunitari care se aflau pe strada.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.