Național

Aeroportul Otopeni va achizitiona echipamente pentru controlul bagajelor

Ziarul de Vrancea
16 iul 2009 778 vizualizări
Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (Otopeni) va achizitiona de la firma MB Telecom echipamente de control al bagajelor in valoare de 6,4 mil. euro, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a atribuit, din doua oferte primite, un contract de 6,44 milioane de euro, fara TVA, firmei MB Telecom pentru 22 de echipamente de control al bagajelor.

Prin contract firma va furniza echipamente RX pentru controlul de securitate al bagajelor si va presta servicii de scolarizare si de intretinere si reparatii. De asemenea, firma MB Telecom va furniza Aeroportului Otopeni 16 echipamente de control de securitate RX pentru controlul bagajelor de cabina, patru aparate cu raze "X" cu tunel mare pentru controlul bagajelor de cala si doua aparate cu raze "X" portabile pentru controlul bagajelor/articolelor suspecte. Criteriul de atribuire a contractului a fost pretul cel mai scazut.

Firma MB Telecom activeaza pe piata romaneasca in calitate de integrator de sistem in domeniile securizarii transfrontaliere, protectiei antiteroriste si ingineriei traficului. Printre cele mai importante proiecte din portofoliul se numara un sistem mobil pentru scanarea cu raze gama a camioanelor si containerelor produs pentru Autoritatea Nationala Vamala (ANV). In domeniul ingineriei traficului firma a realizat si intretinut in exploatare reteaua nationala de culegerea automata a datelor statistice de trafic rutier. MB Telecom a realizat ti sisteme integrate pentru controlul greutatii pe axa si totale a autovehiculelor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.