Național

Presedintele Romăniei, în viziunea lui Antonescu: responsabil, reper, spune adevarul

Ziarul de Vrancea
14 iul 2009 517 vizualizări
Un presedinte care spune adevarul, reformarea justitiei, a educatiei, masuri economice de relansare fiscala, debirocratizarea, sint optiunile expuse de Crin Antonescu în programul pentru candidatura sa la presedintie

Intitulat "Este in puterea noastra sa schimbam puterea lor", programul propune citeva definiri pentru seful statului: "de la presedintele - "jucator" la presedintele tuturor, presedintele responsabil, presedintele - reper al indeplinirii marilor obiective nationale, un presedinte care spune adevarul". "în calitate de candidat la Presedintia Romaniei, imi asum un proiect national, care se poate sintetiza astfel: ordine in societatea romaneasca, sanse pentru fiecare roman", se mentioneaza in program. Crin Antonescu propune, ca masuri pentru iesirea din criza, scaderea cotei unice de impozitare la 10%, scaderea TVA la 15%, scaderea contributiilor sociale cu pina la 50%, reduceri intre 5 si 10% pentru plata la termen a impozitelor. în plus, liderul PNL mentioneaza stimularea crearii locurilor de munca in zone defavorizate, liberalizarea pietei financiar-bancare, pentru a stimula circulatia capitalului, dar si fixarea adoptarii monedei euro in Romania ca obiectiv prioritar al politicii monetare.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.