Național

O tinara mireasa a nascut in noaptea nuntii

Liliana Nenciu
28 iun 2005 743 vizualizări
Durerile facerii au luat-o pe la miezul noptii, dupa ce a dansat "Hora miresii", intrind in rindul femeilor casatorite

O tinara din comuna Slobozia Ciorasti a nascut un baietel perfect sanatos chiar in noaptea nuntii sale. Maria Chirila (18 ani), si Costin Eugen Chirila (23 ani) si-au unit destinele, simbata seara, la Caminul Cultural din satul Jiliste. Tinara mireasa a dansat toata seara si, pe la miezul noptii, probabil din cauza oboselii si a emotiilor, a fost cuprinsa de durerile facerii. "Cind a inceput «Hora miresii» m-au luat durerile de burta si, la scurt timp, mi s-a rupt si apa. Dupa calculele mele, mai aveam doua saptamini pina sa implinesc noua luni. Sotul meu si cu mine eram foarte nerabdatori sa avem un copil, insa nu ne asteptam sa nasc chiar in noaptea nuntii noastre. Nuntasii nu s-au speriat, deoarece nu am asteptat sa mi se faca foarte rau, iar unii dintre ei chiar se asteptau sa mi se intimple acest lucru din cauza dansului si a stresului. Nuntasii au chemat Salvarea si am nascut aproape imbracata in rochie alba", ne-a povestit proaspata mamica. Dupa ce mireasa a plecat la maternitate, petrecerea de nunta a continuat si mai abitir, iar, a doua zi, parintii au dat o noua petrecere si in cinstea noului nascut, un baietel de 2,9 kilograme, frumos si sanatos. Dupa cum spun medicii, tinara a nascut normal, iar atit starea ei de sanatate cit si a micutului este buna. Primarul comunei Slobozia Ciorasti, care a oficiat cununia civila a tinerilor, spune ca nu se astepta ca Maria sa nasca in noaptea nuntii, deoarece la ceremonie nu dadea nici un semn ca i-ar fi rau. "Erau amindoi foarte emotionati la Primarie, deoarece sint si foarte tineri. Cit timp a durat oficierea casatoriei, mireasa parea foarte linistita, iar rochia ii statea atit de bine incit nu-ti dadeai seama ca este insarcinata. Am fost foarte uimita cind am auzit a doua zi, la Biserica, ca a nascut", ne-a spus Elena Girneata, primarul comunei Slobozia Ciorasti. Cei doi proapat soti si parinti fac parte dintr-o familie modesta si spun ca se iubesc foarte mult. Tinarul tatic a venit la maternitate sa inregistreze copilul, insa nu a vrut inca sa-i spuna proaspetei mamici si numele baietelului, pe motiv ca vrea sa-i faca o surpriza. "Nu a vrut, decamdata, sa-mi spuna ce nume i-a pus. Mi-a spus ca voi afla cind vin acasa. Cred ca in citeva zile voi fi acasa, impreuna cu fiul si sotul meu", ne-a mai spus Maria. Tinara spera ca la Botezul copilului sa nu mai aiba parte de evenimente "iesite din comun".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.