Național

Conducerea National TV a aflat de la televizor ca are doi reporteri in Irak

Ziarul de Vrancea
8 iun 2005 891 vizualizări
Jana Gheorghiu, directorul executiv al postului National TV, a declarat ca prima oara a auzit ca doi jurnalisti de la acest post se afla in Irak de la presedintele Traian Basescu

Jana Gheorghiu, directorul executiv al postului National TV, a declarat ca prima oara a auzit ca doi jurnalisti de la acest post se afla in Irak de la presedintele Traian Basescu, in timpul conferintei de presa de luni, de la Palatul Cotroceni. "M-am interesat apoi si am aflat ca este vorba de reporterul Mara Banica si operatorul Ionel Tudor", a declarat Jana Gheorghiu. Ea a precizat ca pina luni seara stia ca Mara Banica este plecata in concediu. De asemenea, marti dimineata a aflat ca si Ionel Tudor depusese o cerere de concediu care i-a fost aprobata. Jana Gheorghiu s-a aratat surprinsa ca luni noaptea, pe mai multe posturi TV, au aparut persoane care sustineau ca au vorbit cu Mara Banica si ca aceasta ar fi fost panicata. "Am incercat si eu sa o sun, dar mi se spunea ca este deconectata. I-am trimis apoi un mesaj si mai tirziu am primit un telefon de la ea", a declarat Jana Gheorghiu. Ea a precizat ca Mara Banica era panicata din cauza telefoanelor primite din Romania, de la oameni care se ofereau sa o ajute crezind-o in pericol. "Mi-a spus ca sint in buna regula, ca au filmat ceva si au trimis prin posta. Sper sa ajunga in buna regula", a spus Jana Gheorghiu, precizind ca nu a intrebat-o pe jurnalista unde se afla exact pentru a nu afla serviciile secrete.

Directoarea National TV a afirmat ca nu cunoaste nici cind si nici de ce au plecat cei doi in Irak.

Potrivit unor surse din National TV, luni seara, la ora la care presedintele Traian Basescu spunea despre cei doi jurnalisti de la National TV ca se "plimba cu taxiul prin Irak", acestia erau "bine-mersi", de mai multa vreme, in Bagdad.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.