Național

Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament in 14 iunie

Ziarul de Vrancea
8 iun 2005 574 vizualizări
Birourile Permanente reunite au hotarit, in sedinta de ieri, introducerea pachetului legislativ pe care Guvernul isi va asuma raspunderea pe ordinea de zi a sedintei comune a Camerei Deputatilor si Senatului din data de 14 iunie.

Birourile Permanente reunite au hotarit, in sedinta de ieri, introducerea pachetului legislativ pe care Guvernul isi va asuma raspunderea pe ordinea de zi a sedintei comune a Camerei Deputatilor si Senatului din data de 14 iunie. Potrivit secretarului Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, Titu Gheorghiof, parlamentarii vor putea aduce amendamente la pachetul legislativ pe care Guvernul isi va asuma raspunderea, termenul de depunere a acestor amendamente expirind vineri, 10 iunie.

Gheorghiof a precizat ca daca pina vineri nu este depus nici un amendament, atunci pachetul legislativ urmeaza a fi prezentat nemodificat plenului comun al celor doua camere in sedinta din 14 iunie. Totodata, Birourile Permanente reunite au decis ca, dupa sedinta din 14 iunie, opozitia are termen 3 zile pentru depunerea motiunii de cenzura. "Daca nu este depusa motiunea, se considera adoptata legea, iar daca se depune, aceasta va fi prezentata in 20 iunie, iar in 22 va fi dezbatuta", a mai precizat Gheorghiof. Totodata, el a precizat ca amendamentele pe care le vor aduce parlamentarii pachetului legislativ pe care Guvernul isi va asuma raspunderea vor fi analizate de catre Executiv, urmind a fi adoptate sau respinse.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.