Național

Au stat alaturi de jurnalista franceza Florence Aubenas?

Ziarul de Vrancea
2 iun 2005 643 vizualizări
Interesant este ca Marie Jeanne a spus ca "faptul ca nu pot face mai multe declaratii poate avea legatura cu orice cetatean rapit in Irak in acest moment".

Interesant este ca Marie Jeanne a spus ca "faptul ca nu pot face mai multe declaratii poate avea legatura cu orice cetatean rapit in Irak in acest moment". "Va rugam sa ne intelegeti ca nu putem spune prea multe, dar orice prostie pe care o scapam noi pe gura acum poate duce la moartea unor oameni", a spus Sorin Miscoci. "Sint instabili psihic oamenii aceia, orice cuvint pe care il scriati voi in Romania avea acolo consecinte majore", a adaugat Miscoci. "Ei, cei din Irak, vor fi foarte atenti la ce am spus noi aici, asa ca va rugam sa ne intelegeti", a spus Sorin Miscoci, lasind sa se inteleaga ca rapitorii sint inca in libertate in Irak. Intrebati daca in perioada detentiei au auzit persoane care ar fi fost sechestrate in aceeasi locatie cu ei, cei trei jurnalisti romani au spus doar ca au fost legati la ochi, ceea ce pare evident o exgerare, refuzind sa comenteze. "Intelegeti-ne! Va rog, omeneste, sa mai aveti putina rabdare! Va rugam sa nu faceti nici un fel de speculatie vizavi de nici un nume, nici o nationalitate, nimic! Si speram sa ne bucuram impreuna foarte curind cu totii", a afirmat Sorin Miscoci. La insistentele participantilor la conferinta de presa, privind posibilitatea ca jurnalista franceza Florence Aubenas sa fie detinuta de aceeasi grupare, Marie Jeanne Ion a evitat sa dea un raspuns concret si a cerut intelegere din partea colegilor de breasla.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.