Național

Geoana si Talpes sint la cutite

Ziarul de Vrancea
25 mai 2005 667 vizualizări
Mircea Geoana a depasit formula fair-play-ului si a avut recent pozitii agresive si neargumentate la adresa lui Ion Iliescu

Mircea Geoana a depasit formula fair-play-ului si a avut recent pozitii agresive si neargumentate la adresa lui Ion Iliescu, a sustine senatorul independent Ioan Talpes, explicind motivele demisiei sale din PSD, in timp ce Geoana a respins criticile lui Talpes. Ioan Talpes s-a referit la un recent interviu al lui Geoana, in care acesta ar fi avut "manifestari de pustism". "Intrebat daca Iliescu isi va face partid cind iese din spital, Geoana a spus ca trebuie intrebati medicii. Un asemenea raspuns este incalificabil. El stia ce spune si este cumplit sa-ti permiti sa faci asemenea afirmatii. Nu este normal sa argumentezi un raspuns printr-un handicap al altcuiva", a mai spus Talpes. Presedintele PSD, senatorul Mircea Geoana, a negat ca ar fi facut astfel de aprecieri la adresa lui Iliescu. El a mai spus ca niciodata nu a avut vreun conflict cu Talpes. Referitor la viitorul sau politic, Talpes a spus ca deocamdata nu va parasi viata politica. "Cred ca am raspunderi mai mari vizavi de viata politica", a explicat Talpes. Intrebat de ziaristi daca Iliescu mai poate, in opinia lui, sa faca un nou partid, Talpes a spus: "Iliescu are mai multa forta si tarie decit ne imaginam cu totii". Cu toate acestea, fostul consilier prezidential a subliniat ca nu stie daca fostul presedinte al Romaniei doreste acest lucru. Talpes a dat insa asigurari ca-i va fi alaturi lui Iliescu, in calitate de prieten. In opinia lui Mircea Geoana, Iliescu nu isi va face un alt partid. "Discutiile despre formarea de partide este un sport national", a conchis liderul PSD.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.