Național

S-a spinzurat in leasa cu funia de la sanie

Liliana Nenciu
18 mai 2005 592 vizualizări
Barbatul a fost salvat in ultimul moment de sotia sa

Un barbat din comuna Suraia a ajuns la Spitalul Judetean, dupa ce a incercat sa se spinzure. Dumitru Lupu, de 57 de ani, nu este la prima tentativa de suicid, el amenintindu-si familia de mai multe ori ca-si va pune capat zilelor. "Ma ameninta de mai mult timp ca se spinzura, insa nu ma asteptam sa o faca chiar astazi (ieri n.r.). El este foarte suparat din cauza ca nu mai are servici, insa nu avem probleme deosebite de familie. Astazi eram la leasa de porumb si-l asteptam sa vina cu cosul de porumb. Am vazut ca nu mai vine, dar ma gindeam ca poate s-a dus la toaleta. Cind am vazut ca nu mai vine, m-am dus dupa el si l-am gasit atirnat de un stilp din leasa. Taiase o funie de la o sanie mai veche. L-am prins in brate, deoarece am vazut ca inca misca, apoi am chemat repede Salvarea", ne-a povestit ingrozita sotia barbatului. Dupa cum spune femeia, barbatul ar avea probleme si cu bautura tot din cauza neajunsurilor, insa nu crede ca ar avea probleme psihice. "Era intr-adevar baut cind s-a spinzurat, insa si cind era treaz imi repeta continuu ca se spinzura. Avem impreuna trei copii, dintre care unul la liceu in Focsani. Este foarte greu, deoarece muncim cu ziua, dar am reusit sa ne descurcam cu gospodaria pe care o avem. Sper sa se faca bine", a mai adaugat femeia. In prezent, barbatul este internat in sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean, iar medicii spun ca starea lui este, deocamdata, critica. Daca il vor salva, medicii ii vor recomanda si citeva vizite la psiholog.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.