Național

Desi continua lupta prin tribunale cu Oprisan

Sebastian Oancea
10 mai 2005 680 vizualizări
Puiu Siru renunta la procesele cu jurnalistii

Vicepresedintele Aliantei Civice, Puiu Siru Usturoi, a declarat ieri ca a renuntat la toate plingerile in instanta inaintate jurnalistilor vrinceni. Acesta avea procese cu mai multi jurnalisti si, dupa cum ne-a declarat, a ales momentul in care se serbeaza Zilele Libertatii de Exprimare pentru a renunta la toate plingerile intentate jurnalistilor. Totusi, Puiu Siru a spus ca nu ve pregeta sa intenteze noi procese in cazul in care se va mai simti calomniat sau insultat. "Recentele Zile ale Libertatii de Exprimare, dar mai ales Saptamina Luminata, m-au determinat sa-mi retrag actiunile in instanta impotriva ziaristilor vrinceni care, de citeva luni bune, au dus impotriva mea una dintre cele mai murdare campanii de presa din Vrancea. Asta nu inseamna ca ma predau si ca voi accepta sa fiu atacat in continuare de catre "echipa de serviciu" a baronului Marian Oprisan, de altfel, adevaratul autor din umbra al campaniei", a declarat Puiu Siru Usturoi. Totodata, acesta a anuntat ca l-a dat in judecata din nou pe presedintele Consiliului Judetean, Marian Oprisan, pentru ca acesta din urma a declarat, in urma cu citva timp, pentru cotidianul Evenimentul Zilei, ca vicepresedintele Aliantei Civice Vrancea "a complotat impotriva lui pentru a-l elimina fizic". In noul proces pe care i l-a intentat Puiu Siru lui Marian Oprisan, vicepresedintele Aliantei Civice cere daune morale in valoare de 5 miliarde de lei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.