Național

Scandal la iarba verde cu morti si raniti

Ziarul de Vrancea
3 mai 2005 630 vizualizări
Un tinar in virsta de 26 de ani a murit, iar altii doi au fost raniti, in urma unui scandal declansat duminica seara, la un popas din statiunea Neptun

Un tinar in virsta de 26 de ani a murit, iar altii doi au fost raniti, in urma unui scandal declansat duminica seara, la un popas din statiunea Neptun, intre doua grupuri de tineri veniti la iarba verde. Politistii spun ca cele trei victime sint din Mangalia si ca, potrivit primelor informatii, s-au batut cu o gasca din Constanta. Incidentul s-a petrecut intre doua grupuri in care sint implicati 20 de tineri, care venisera la iarba verde. Scandalul s-a declansat dupa ce grupul din Mangalia a incercat sa iasa din padure, iar cealalta gasca a blocat iesirea cu un autoturism.

Anchetatorii spun ca, pe fondul consumului de bauturi alcoolice si al unui schimb de replici, cele doua grupuri s-au incaierat. Mihai Semsedin a murit dupa ce a fost lovit in cap cu o bat pe care l-au folosit la gratar, iar alti doi prieteni de-ai sai au fost raniti usor.

Dupa scandal, gasca din Constanta a disparut cu un autoturism Dacia si cu unul Volkswagen. Echipajul de la Serviciul de Ambulanta, sosit la fata locului, nu l-a mai putut salva pe tinarul lovit in cap. Desi au fost audiati o parte dintre participantii la incident, anchetatorii nu au putut stabili cu exactitate inca cine este autorul crimei, urmind ca ancheta sa continue si in zilele urmatoare.

Procurorii Parchetului de pe linga Tribunalul Constanta spun ca, luni, va fi facuta necropsia tinarului mort, pentru a se stabili cu exactitate cauza mortii lui.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.