Național

Ministrul roman de Externe se intilneste cu secretarul de stat al SUA

Ziarul de Vrancea
3 mai 2005 542 vizualizări
Ministrul de Externe, Mihai Ungureanu se va intilni cu secretarul de stat al SUA, Condoleezza Rice

Ministrul de Externe, Mihai Ungureanu se va intilni cu secretarul de stat al SUA, Condoleezza Rice, in timpul unei vizite de trei zile pe care seful diplomatiei de la Bucuresti o va face in Statele Unite, incepind de astazi. Ungureanu si Rice se vor intilni la Washington, convorbirile oficiale urmarind sa concretizeze  "elementele-cheie ale dialogului bilateral, in noua dinamica a relatiei strategice cu partenerii nostri americani, valorificind oportunitatile oferite de aceasta relatie ca un reper privilegiat al politicii externe a Romaniei", conform unui comunicat al MAE. La New York, ministrul de Externe va avea discutii cu secretarul general al ONU, Kofi Annan, cu presedintele in exercitiu si membrii Consiliului de Securitate. De asemenea, Ungureanu se va intilni cu fostii secretari de stat Madeleine Albright si Colin Powell, cu membri ai Congresului si cu formatori de opinie influenti din mediul academic si media.  Agenda ministrului mai include intrevederi cu personalitati ale comunitatii evreiesti din SUA, urmind ca Ungureanu sa sustina o interventie ca invitat de onoare la dineul anual al American Jewish Committee. Vizita se desfasoara in intervalul 3-6 mai.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.