Național

Noi burse de studii peste hotare

Camelia Stănilă
29 apr 2005 769 vizualizări
Absolventii invatamintului superior au noi sanse de a studia peste hotare

Absolventii invatamintului superior au noi sanse de a studia peste hotare. Ministerul Stiintelor, Cercetarii si Tehnologiei din Republica Iran acorda doua burse de studiu pentru doctorat, in limba si literatura persana. Bursele se adreseaza absolventilor de studii de masterat in oricare din domeniile socio-umaniste. Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa fie intocmite conform informatiilor existente pe site-ul www.burse.edu.ro. Ele vor fi depuse pina pe 20 mai, la Registratura MEdC. Si Scoala de Politici Publice si Management din cadrul Institutului Coreean de Dezvoltare (KDI) din Seul ofera, incepind cu semestrul de primavara 2006, burse de studii partiale sau complete pentru masterat (Master of Public Policy - MPP si Master of Business Administration - MBA), precum si pentru doctorat (PhD in Public Policy of Management). Partea coreeana asigura costul transportului, toate cheltuielile de scolarizare si taxele locale, precum si o indemnizatie lunara. Dosarul de candidatura trebuie depus pina pe 28 octombrie 2005. Acesta va contine un formular tipizat, certificat de absolvire a unei institutii de invatamint superior, scrisoare de recomandare, atestat TOEFL sau alt test relevant de cunoastere a limbii engleze, precum si alte documente care sa ateste preocupari si interes pentru activitati in domeniul ales. Conditiile de participare si actele necesare inscrierii la concursul de selectie pot fi consultate si pe site-ul www.kdischool.ac.kr.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.