Național

Predare de stafeta la Directia Sanitara Veterinara

Ziarul de Vrancea
27 apr 2005 702 vizualizări
Ionel Duta s-a externat pentru a-i preda cheile inlocuitorului sau

Fruntasul liberal Luigi Munteanu s-a instalat ieri in fotoliul de director executiv al Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Vrancea. Predecesorul sau pesedist, care a condus institutia timp de patru ani, i-a predat cheile biroului. Proaspatul director interimar afirma ca numirea sa in functie este legata strict de ordinul ministrului, si nu are nici o legatura cu animozitatile dintre el si Ionel Duta. "Sint numit in aceasta functie prin ordinul ministrului de ieri (n.r. luni). Am primit cheile de de Ionel Duta, care mi le-a predat personal. Miine (n.r. azi) va veni prefectul si subprefectul pentru a fi numit oficial", ne-a declarat directorul Luigi Munteanu. Noul director a mai adaugat ca, dupa sarbatorile de Pasti, va analiza situatia din interiorul institutiei, insa nu crede ca "se va lasa" cu inlocuiri sau destituiri din functii. "Voi cere rapoartele de activitate si planul de masuri si, dupa ce le voi studia, voi vedea ce e de facut. Nu vad inlocuiri, in afara de directorul adjunct, care, de asemenea, trebuie numit de minister", ne-a mai spus directorul Luigi Munteanu. Medicul veterinar a recunoscut ca trebuie sa se informeze in legatura cu situatia existenta la nivelul institutiei, pentru ca, in cele sapte luni de cind a obtinut mandatul de viceprimar la Gura Calitei, a cam pierdut contactul cu acest domeniu. Reamintim ca Luigi Munteanu s-a aflat la orginea scandalului izbucnit la Gura Calitei in aprilie 2003 cu privire la realizarea defectuoasa a drumului Cocosari-Plopu, scandal care era sa-l coste locul de munca. Directorul Ionel Duta i-a desfacut atunci contractul de munca, iar litigiul a ajuns in astfel in instanta. Actualul director a renuntat la proces dupa ce a fost reincadrat ca medic veterinar la Gura Calitei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.