Național

Artileria deschide portile in zi sfinta

Sebastian Oancea
21 apr 2005 942 vizualizări
Artileria vrinceana isi deschide portile in zi de sarbatoare.

Artileria vrinceana isi deschide portile in zi de sarbatoare. Vineri, cu ocazia sarbatoririi Sfintului Mare Mucenic Gheorghe - Purtatorul de biruinta dar si cu ocazia aniversarii Zilei Fortelor Terestre, Brigada 8 Artilerie Mixta, mare unitate din cadrul Fortelor Active, va marca evenimentele prin Ziua Portilor Deschise. Cu aceasta ocazie, incepind cu ora 9.00, vor fi asteptati toti cei care doresc sa cunoasca specificul marii unitati precum si a unitatilor subordonate. "Reinvierea traditiei de a-l cinsti pe Sfintul Mare Mucenic Gheorghe ca patron spiritual si ocrotitor spiritual al Fortelor Terestre izvoraste din insasi vitejia, puterea si credinta lui, calitati ce constituie un exemplu de viata pentru generatiile tinere care apara tara sub faldurile drapelului de lupta. Sarbatoarea este si un moment de recunostinta si omagiu adus faptelor de arme si sacrificiilor inaintasilor nostri pentru care deviza «Cu viata mea apar viata» nu a ramas o simpla expresie, ci s-a transpus in realitate", a declarat maiorul Marian Geana, ofiter de relatii publice la Brigada 8 Artilerie Mixta din Focsani.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.