Internațional

Joe Biden: E usor sa fii vicepresedinte: Nu trebuie sa faci nimic

Ziarul de Vrancea
27 feb 2010 445 vizualizări
Vicepresedintele american, Joe Biden, a fost surprins de camerele retelei de televiziune prin cablu C-SPAN afirmind, inaintea unei sedinte, ca "este usor sa fii vicepresedinte, nu trebuie sa faci nimic", relateaza site-ul Politico.com.

Afirmatia a fost facuta inaintea reuniunii privind reformarea sistemului asigurarilor de sanatate, la Blair House, unde au existat citeva momente tensionate, dar se pare ca nu si pentru vicepresedinte, comenteaza Politico. Vocea lui Biden a fost inregistrata de camerele acestei retele de televiziune, in timp ce vorbea cu participanti la reuniune. "Este ca si cum ai fi bunic, nu parinte", i-a raspuns persoana cu care vicepresedintele a avut aceasta conversatie, care nu a fost identificata. "Da, asa e", i-a replicat vicepresedintele Statelor Unite. Purtatorul de cuvint al acestuia, Jay Carney, a declarat ca vicepresedintele "glumea in mod evident, asa cum se poate dovedi pe deplin cu agenda si responsabilitatile acestuia". "In ultima luna, vicepresedintele a efectuat, intre altele, cea de a patra sa vizita in Irak de la data la care a fost ales, a sustinut un discurs important privind programul de activitati al administratiei referitor la dezarmare, a prezentat un raport asupra Recovery Act in primul an de mandat al presedintelui (Barack Obama) si a jucat un rol-cheie in cadrul Comisiei Fiscale bipartizane", a continuat Carney. "In zilele si saptaminile urmatoare, vicepresedintele va prezenta raportul anual din partea Middle Class Task Force, pe care o prezideaza, si va calatori in Orientul Mijlociu, unde se va intilni cu lideri din regiune", a mai spus el.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.