Timp Liber

VIDEO!!!Doi barlădeni, frate şi soră, au luat Trofeul Delmar şi Locul II

Sorin Tudose
9 nov 2013 4672 vizualizări
Nici anul acesta, Trofeul Delmar nu a rămas în Vrancea, acesta fiind adjudect de barlădeanul Ioan Bîgea, în a doua seară specială a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Romanească “Florentin Delmar”. Spunem specială pentru că, pe langă talentaţii tineri interpreţi care au performat, pe scena Ateneului Popular a urcat şi Paula Seling. Foarte călduroasă şi apropiată de public, Paula Seling a fost aplaudată la scenă deschisă la fiecare melodie pe care a cantat-o şi i-a invitat pe focşăneni să cante cu ea, ba chiar să urce pe scenă şi să danseze împreună. Spectacolul oferit de îndrăgita cantăreaţă a fost completat de orchestra ei personală. De asemenea, pe scena Atenenului a mai urcat şi Rodica Tudor, caştigătoarea de anul trecut a festivalului ajuns la cea de-a 38-a ediţie. Juriul a avut o misiune mai grea ca niciodată deoarece în competiţie au fost nu mai puţin de 24 de concurenţi, dintre care opt vranceni, între care şi Daniel Bahnea, un tanăr elev la Seminarul Teologic din Buzău.

Horia Moculescu, preşedintele “pe viaţă” al festivalului, a spus la finele întrecerii muzicale că nu a existat nici măcar o voce slabă şi că s-a corectat cat se poate de obiectiv, dar că orice concurs care se respectă are doar cateva premii. Aşadar, Locul III, în valoare de 1.500 lei, a fost adjudecat de Andreea Iulia Constandin din Constanţa, Locul I, constand într-un premiu în valoare de 2.500 lei, a fost adjudecat de Diana Maria Antonică din Bucureşti. Ioan Blocan din Mioveni a luat un premiu în valoare de 3.000 de lei pentru modul în care a interpretat o piesă din repertoriul compozitorului focşănean Florentin Delmar. Fraţii Ioan şi Mihaela Bîgea, care sunt copiii unui reot din Bîrlad, au plecat acasă cu două premii în valoare de 2.000 lei (locul II), respectiv 4.000 lei, în contul Trofeului Delmar 2013. (S. TUDOSE)


Era cat pe ce ca scena să fie neîncăpătoare, datorită numărului mare de concurenţi

 


Marius Ţeicu a scos din “cufărul bunicii” un şlagăr din repertoriul propriu



Daniel Bahnea, o mică vedetă în Broşteni

călduroasă şi apropiată de public, Paula Seling a fost aplaudată la scenă deschisă la fiecare melodie pe care a cantat-o

Alexandra Velniciuc a purtat, ca de fiecare dată, o rochie semnată Nausica


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.