Sport

A uitat de operaţie

Ziarul de Vrancea
3 feb 2016 557 vizualizări
Simona Halep vrea să-şi aducă o contribuţie decisivă în meciul de Fed Cup contra Cehiei, care va avea loc la sfarşitul săptămanii, la Cluj * de asemenea, numărul 3 WTA va participa şi la turneele din Golf

Prezentă la Cluj, pentru meciul de Fed Cup contra Cehiei, Simona Halep a dezvăluit că intervenţia chirugicală pentru deviaţie de sept nu era urgentă. "Nu m-am simţit bine în ultima perioadă, am avut probleme de sănătate, medicul m-a sfătuit să mă operez, dar nu era foarte urgent şi am decis să o aman şi să joc la Cluj. Mă bucur să fiu aici alături de fete, să fac parte din nou din această echipă, sper să dau tot ce pot, să fiu bine pregătită şi să caştig. Nu ştiu cand voi face operaţia, este necesară, m-ar ajuta foarte mult, dar momentan mă simt bine. Am făcut analizele şi mi-au ieşit bune. Voi juca la Dubai şi Doha şi cred că şi mai departe, dar deocamdată am în cap doar aceste turnee", a declarat numărul 3 WTA. Simona Halep a jucat pană acum cu două dintre componentele echipei Cehiei pe care le-a învins. "O să am publicul alături, o să am foarte mulţi romani care să ne susţină, sper că am puterea necesară să caştig meciurile şi să ajut echipa. Dar nu va fi uşor, sunt adversare puternice, sunt în top şi au multă experienţă în Fed Cup, pentru că au caştigat de multe ori trofeul. Vom vedea dacă voi fi în stare să caştig. În Fed Cup nu contează pe ce loc eşti", a spus cea mai importantă jucătoare romancă a momentului. Întrebată despre şansele de a obţine o medalie la turneul olimpic din luna august, Simona Halep a răspuns: " Eu mi-aş dori să caştig o medalie. La simplu, chiar şi la dublu mixt am o şansă alături de Horia sau Florin, cu cine voi juca. Este diferit să joci pentru ţară, e mai multă presiune, dar e şi un sentiment plăcut, parcă ai mai multă putere. Vom vedea. Programul este aglomerat, îmi doresc să fiu sănătoasă, să pot juca la nivel maxim şi să aduc medalie. Este tot ce ne dorim cred că toate dintre noi", a spus Simona Halep.
Căpitanul nejucător al echipei Cehiei, Petr Pala, consideră că întalnirea cu reprezentativa Romaniei e una deschisă oricărui rezultat. De asemenea, Pala a menţionat că jucătoarele cehe se simt  foarte bine la Cluj.  “Este foarte frumos, ne simţim bine, este o sală frumoasă, nu ne plangem, sperăm că va fi bine. Cred că este o întalnire deschisă oricărui rezultat şi vom vedea la final care echipă a fost cea mai bună", a spus Pala, adăugand că  "noi am venit să dăm ce e mai bun, ne aşteptăm la meciuri frumoase". La randul ei, cea mai valoroasă jucătoare cehă, Petra Kvitova, a menţionat că a jucat de două ori contra Simonei, pierzand de fiecare dată. “Sper ca acum să-mi iau revanşa. Simona este o mare jucătoare, suntem prietene, dar pe teren suntem adversare", a adăugat Petra.
Echipa Cehiei le are în componenţă pe Petra Kvitova, Karolina Pliskova, Barbora Strycova şi Denisa Alletrova, căpitan nejucător fiind Petr Pala, în timp ce din naţionala Romaniei fac parte Simona Halep, Raluca Olaru, Andreea Mitu şi Monica Niculescu. Căpitan nejucător este Alina Cercel. Tragerea la sorţi a întalnirilor din partida Romania – Cehia, din sferturile de finală ale Fed Cup are loc maine. Meciurile se vor disputa în sala Polivalentă din Cluj, pe 6 şi 7 februarie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.