Sport

Supercupa Ligii de minifotbal deschide sezonul 2015-2016

Dan Chiriac
13 aug 2015 735 vizualizări
Data de organizare a meciului dintre Voinţa Deep Serv şi Pamiro Contruct va fi stabilită ulterior

Comisia de organizare din cadrul Ligii de minifotbal Amatori Vrancea primeşte înscrieri pentru sezonul 2015-2016. Ediţia a-VI-a a competiţiei de minifotbal va debuta duminică, 30 august. Termenul limită de depunere a dosarelor de înscriere este 25 august . Competiţia de minifotbal, desfăşurată sub egida Federaţiei de minifotbal din România, va debuta cu Supercupa Ligii, jocul dintre campioana en-titre, Voinţa Deep Serv şi câştigătoarea  fazei locale a Cupei României, Pamiro Construct. Times Pub (9-1 cu IPA Jandarmii in 2011), Dr.GSM&Global Proiect (3-1 cu Voinţa Deep Serv în 2012) şi Sanorom Boloteşti (2-1 cu Voinţa Deep Serv în 2014) sunt echipele care au în palmares supercupa Ligii de minifotbal. Programarea jocului va fi decisă marţi, 18 august, ora 19.30, cu ocazia primei şedinţe tehnice pentru pregătirea noului sezon competiţional. Pe ordinea de zi vor fi dezbătute noul regulament de organizare a activităţii de minifotbal din România, regulamentul disciplinar, precum şi sistemul de desfăşurare a campionatului local. În noul Regulament, Federaţia de Minifotbal din România (FMR), condusă de Ioan Onicaş, a luat o decizie importantă, care deschide colaborarea dintre cele 2 federaţii, FMR respectiv FRF. Comitetul Executiv al FMR a găsit o soluţie de colaborare şi a hotărât ca din acest sezon, 2015-2016, în echipele care activează în campionatele de minifotbal desfăşurate sub egida FMR să poată fi legitimaţi şi maxim 2 jucători amatori (fără contract) care activează la nivelul Ligii a-III-a sau futsal. “Locul 26 în clasamentul naţional ocupat de Liga de minifotbal şi cele 5 echipe care au reprezentat judeţul Vrancea la turneele finale organizate de FMR în vara acestui an, 2 la Campionatul Regional de la Iaşi, Voinţa Deep Serv şi Sanorom Boloteşti  şi 3  echipe participante la Cupa României, Pamiro Construct, Arena şi Flux DiaCarn, ne fac să credem că suntem pe drumul cel bun. Aşteptam cu interes un nou sezon în Ligă, cu multe surprize, promovând fair-play-ul şi desfăşurat sub motto-ul: Plăcerea jocului de minifotbal între prieteni!”, spune Cristian Vasile, organizatorul Ligii de minifotbal Vrancea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.