Sport

Cine va merge la baraj?

Dan Chiriac
13 mai 2015 536 vizualizări
Barajul de promovare în liga a treia va avea loc pe 20 şi 27 iunie

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a stabilit ca meciurile de baraj pentru promovare în liga a treia să aibă loc pe 20 şi 27 iunie. Câştigătoarea judeţului Vrancea urmează să joace într-o manşă tur-retur, cu învingătoarea dintr-un judeţ învecinat. Totul în Superliga Altdorf Tehnik  se va decide în play-off, acolo unde primele patru clasate la finalul sezonului regulat vor juca "fiecare cu fiecare", în partide tur-retur. Prima clasată la finalul play-poff-ului va reprezenta Vrancea la barajul de promovare. FC Panciu şi Euromania Dumbrăveni sunt la egalitate după desfăşurarea primei etape. Cu loturi din care fac parte mulţi dintre jucătorii care au evoluat în liga a treia, cele două echipe pot emite pretenţii la promovare. FRF atrage atenţia că la baraj nu vor putea participa echipele care nu au certificat de identitate sportivă. Conform Hotărârii Comitetului Executiv, promovează din Liga a 4-a în Liga a 3-a, campionatul ediţiei 2015/2016, cele 21 de echipe câştigătoare ale jocurilor de baraj dintre cele 42 campioane declarate de AJF/AMFB. Jocurile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur - retur, pe terenurile fiecărei echipe, la data de 20 iunie 2015 şi 27 iunie 2015 cu începere de la ora 17.30. Au dreptul să participe la jocurile de baraj numai echipele aparţinând structurilor sportive cu personalitate juridică sau care fac dovada depunerii actelor pentru obţinerea Certificatului de Identitate Sportivă (CIS). În situaţia în care după disputarea celor două jocuri egalitatea se menţine (la puncte şi golaveraj), se va lua în considerare numărul mai mare de goluri marcate în deplasare, fiind declarată câştigătoare echipa cu cel mai bun golaveraj. Dacă şi în aceste condiţii egalitatea persistă, jocul se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute, fără pauze între ele, dar cu o pauză de 5 minute acordată la terminarea celor 90 de minute de joc. În cazul în care egalitatea se menţine şi după reprizele de prelungire, echipa câştigătoare va fi desemnată în urma executării loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă. Sancţiunile care decurg din cumulul de cartonaşe galbene primite de jucători în campionatul Ligii a 4-a nu acţionează în meciurile de baraj, menţinându-se numai suspendările aplicate pentru alte abateri disciplinare. Asociaţiile judeţene de fotbal sunt obligate să comunice FRF – Direcţia Competiţii, în scris, până la data de 15 iunie 2015, echipele calificate pentru a participa la jocurile de baraj, precum şi copia certificatului de Identitate Sportivă al clubului / bonului de inregistrare a documentatiei la M.T.S.. Cluburile ale căror echipe s-au calificat la jocurile de baraj au obligaţia să depună la FRF, până la data de 17 iunie, tabele cu jucătorii care vor lua parte la meciurile de baraj. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.