Sport

Victorii clare pentru echipele de juniori

Dan Chiriac
25 mar 2015 497 vizualizări
LPS Focşani - Sport Team Bucureşti 4-0 (1-0), în campionatul naţional la juniori republicani u la juniori B, focşănenii au obţinut o victorie identică, scor 4-0

Echipele de juniori A şi B, respectiv sub 19 ani şi sub 17 ani de la LPS Focşani au disputat ieri partidele din cadrul etapei a 18-a din returul campionatului naţional. Focşănenii au întâlnit  pe stadionul “Milcovul”  echipa Sport Team Bucureşti. Partida a început cu momentul dedicat de jucătorii focşăneni colegului lor Georgian Dima, accidentat în partida de duminica trecută de la Buzău. Fotbalistul focşănean a fost accidentat grav în prima repriză de un jucător al buzoienilor şi va fi nevoit să absenteze o perioadă lungă de timp de pe terenul de joc. Colegii lui au intrat ieri pe teren cu tricouri albe, fiecare cu câte o literă. Mesajul transmis de jucători a fost unul clar: “Totul pentru Georgian!”. Chiar dacă nu l-au avut pe teren pe unul dintre cei mai buni jucători, focşănenii au făcut un meci foarte bun. Asta după ce au fost la un singur minut să piardă la masa verde partida cu bucureştenii. Chiar dacă aveau contract plătit cu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vrancea, focşănenii s-au văzut în situaţia, deloc onorabilă, de a pierde jocul cu 3-0 pentru că ambulanţa nu ajungea la meci. Regulamentul prevedea ca echipa organizatoare să piardă jocul dacă ambulanţa nu venea la stadion până la ora 12.15. Exact la ora respectivă, maşina de la SAJ Vrancea a intrat pe poarta stadionului, dând multe emoţii celor care se ocupă de organizarea jocurilor. Soarta partidei de la juniori A s-a decis încă din minutul 3, atunci când Lăbunţ a fost faultat în situaţie iminentă de a marca de portarul advers. Acesta a fost elimiant, iar Lăbunţ a deschis scorul din lovitură de la 11 metri. Rezultatul s-a menţinut până la pauză. Actul secund a fost dominat în întregime de focşăneni, care s-au impus cu 4-0. În acest moment, focşănenii se află la juniori A pe locul şase, cu 28 puncte. În schimb, oaspeţii se află în partea inferioară a clasamentului. Bucureştenii ocupă locul 12 în clasament, cu doar 14 puncte acumulate. Antrenorul Daniel Bănică a jucat cu următoarea formaţie: Crăciun – Pascu, Constantin,  Blănaru, Duca –Avram, Kumova, Petrea, Grigorică, Văcianu.

Victorie clară la juniori B

La juniori B, elevii lui Alin Samoilă au reuşit să obţină prima victorie din această primăvară. Focşănenii au pierdut etapa trecută, în deplasare, scor 1-2, cu Gloria Buzău, dar s-au revanşat ieri, când au învins cu 4-0, la pauză 2-0. În acest moment, LPS Focşani se află după 17 etape pe locul 12 cu 15 puncte acumulate. În schimb, oaspeţii ocupă locul şapte, cu 21 de puncte. Juniorii B ai LPS Focşani au jucat cu următoarea formaţie Glavana – Dediu, Doagă, Pârvu, Tănase – Zaharia, Salaoru, Duca, Marin – Ursu, Florea. Etapa viitoare, focşănenii vor juca în deplasare cu Liceul Tehnologic Sf. Pantelimon.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.