Sport

Medalii pentru Kazumi la mondialele de karate

Dan Chiriac
18 oct 2019 2603 vizualizări

Clubul Sportiv Kazumi a avut două sportive în lotul național de karate pentru Campionatul Mondial S.K.D.U.N care a avut loc la Karlovy Vary (Cehia) 11-13 octombrie 2019.  Alexandra Lisita centura maro 1 kyu de la sectia de karate Adjud a concurat la kumite kadeti 14-15 ani. Este o sportiva deosebita, medaliata cu bronz la mondialele din 2013, dar care acum din nefericire s-a accidentat in timpul meciului si nu a putut evolua la capacitate maxima luptand practic intr-un picior.

Daniela-Cerasela Puflea, sportiva formata la Liceul Tehnologic Al.I.Cuza-Panciu a avut o evolutie de exceptie reusind sa cucereasca nu mai putin de 4 medalii: 

vice-campioana mondiala la kumite individual kadeti(14-15 ani-jyuippon), bronz la kumite individual shobu ippon, bronz la kata individual, bronz la kumite cu echipa Romaniei. Competitia a fost foarte puternica, la start fiind nu mai puțin de 34 de tari cu peste 25 de sportivi pe categorie. “Alexandra și Cerasela sunt doua sportive care fac cinste karateului vrancean prin evolutiile lor, dar sunt si doua eleve cu rezultate foarte bune la invatatura. De aceea eu nu pot intelege parintii care imi tot spun ca ai lor copilasi nu au timp de miscare pentru ca au mult de invatat. Nu au timp pentru ca din punctul meu de vedere nu isi administreaza timpul corect sau eficient. In final doresc sa multumesc parintilor care sustin performanta Clubul Kazumi neconditionat, conducerii Scolii Gimnaziale Maresal Averescu Adjud si doamnei profesor de educatie fizica Dulheru Florica, domnului director de la Liceul Tehnologic Al.I.Cuza-Panciu Jalba Valeriu Bandrabur care este alaturi de noi din 2004 si care ne asigura conditiile de pregatire si care a crezut mereu in noi si nu in ultimul rand directorului Ion Draghici si colectivului de cadre didactice de la Scoala Gimnaziala Campuri, unde activez ca profesor titular de educație fizica din partea carora am mereu sustinere si intelegere, ne-a spus Marius Cojocaru, profesor doctorand Știinta Sportului și a Educatiei Fizice, centura neagra 3 dan.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.