Educație

VIDEO!!! Adelina şi Răzvan, cei mai frumoşi boboci ai Pedagogicului

Sorin Tudose
14 nov 2013 4712 vizualizări
Sute de liceeni de la Liceul Pedagogic “Spiru Haret” Focşani au umplut pană la refuz aseară sala Balada, la ediţia 2013 a Balului Bobocilor, care s-a derulat sub genericul “2 Famous”

Organizat în sala cinema-ului din considerente financiare, mulţi au stat chiar pe jos în faţa scenei pentru a îşi vedea favoriţii. Prezentat de Bogdan Trifan şi Daniel Tudorache, costumaţi precum Stan şi Bran, evenimentul a fost aplaudat la scenă deschisă la fiecare moment pus în scenă de viitorii pedagogi. Una din probe a constat în clasica “defilare de zi”, alta a fost proba de originalitate, unde fiecare participant a venit cu diverse scenete. Unii l-au interpretat pe circarul de Gigi Becali, spre amuzamentul publicului, alţii i-au interpretat pe Domnul şi Doamna Smith. De asemenea, una dintre concurente a jucat-o pe celebra actriţă Marilyn Monroe cantandu-i o meledie la fel de celebrului preşedinte american John Fitzgerald Kennedy.

Se înţelege, înainte de asasinarea sa din ’63. Pe scenă au mai urcat şi Bonnie şi Clyde, dar şi familia Flinstone. Au urmat o probă surpriză, respectiv defilarea de seară. După o intensă deliberare juriul i-a desemnat pe Adelina Purice şi Răzvan Son Miss şi Mister Boboc 2013 Pedagogic. Organizatorul principal al balului a fost profesoara Marina Vasilof, aceasta fiind invitată pe scenă şi aplaudată de toată sala. Cu toate că oficial nu s-a organizat niciun “after-party, după bal, liceenii şi-au petrecut seara în club. (S. T.)
Pe site-ul ziarului puteţi urmări un material video cu momente de la bal


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.