Opinii

GDF nu mai riscă să se “frigă” cu ENET

Corneliu Condurache
29 nov 2011 1805 vizualizări
Şefii municipalităţii focşănene n-au părut prea încîntaţi ieri, în şedinţa Consiliului Local Focşani, atunci cînd au făcut publică solicitarea furnizorului de gaze naturale, GDF Suez.

Compania cere garanţii la plată şi pentru facturile curente din această iarnă (pentru consumul ENET în perioada noiembrie2011-martie 2012), anticipînd că societatea de termoficare va ajunge din nou în incapacitatea de a plăti la timp facturile. Răspunsul pe care aceiaşi şefi ai administraţiei municipiului Focşani s-au hotărît să-l dea   adresei GDF a fost făcut public tot ieri, în şedinţa CL. Şi a constat în solicitarea temeiului legal prin care compania cere aceste garanţii la plată în contul facturilor curente din această iarnă. Temei legal o fi avînd sau nu GDF Suez; dar de păţit cu ENET Focşani a mai păţit-o. Cum ar fi spre exemplu cînd nu de mult “Fabrica de căldură” din Focşani, după ce a consumat gaz mai multe luni, a ales să plătească facturile pe măsură ce are bani, trecînd pe alimentare cu păcură. Altfel spus, dacă s-a “fript” cu ENET, GDF “suflă” acum în Consiliul Local Focşani, cerînd, iată, garanţii. Lucru care, chiar dacă nu-i elegant, din punct de vedere al GDF e mai puţin riscant.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
relu, acum 4555 zile, 1 ora, 35 minute, 39 secunde
Nu mai dati poza sobolanului asta.Ce-a facut nemernicul timp de 20 de ani ? Si-a batut joc de un oras intreg.Dati-l afara si pe el si intreaga echipa care a falimentat societatea,
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.