Opinii

S-a ridicat cortina referendumului din Vrancea

Corneliu Condurache
9 nov 2011 1554 vizualizări
Deşi nu se ştie încă data desfăşurării, încep să nu mai fie dubii în legătură cu lozincile politice folosite de către combatanţi pe parcursul desfăşurării campaniei premergătoare referendumului organizat de Consiliul Judeţean Vrancea pe tema regionalizării

PDL-iştii îi reproşează lui Oprişan şi PSD că în loc să cheltuie 1 milion de lei pe această acţiune mai bine ar direcţiona sumele respective pentru achitarea restanţelor Enet către Distrigaz. Deşi nu este uşor, dacă nu cumva imposibil de realizat din punct de vedere financiar contabil efectiv o asemenea modificare a destinaţiei fondurilor în discuţie. O mostră de cum va reacţiona PSD la astfel de acuzaţii a dat-o ieri şeful la nivel naţional al acestui partid, Victor Ponta, la întrebarea redactorilor Ziarului de Vrancea. „Celor doi deputaţi PDL de Vrancea le spun să nu mai fure banii, alături de doamna Udrea! Şi dacă vreţi căldură, mîncare şi locuri de muncă, o să le aveţi dacă scăpăm de Traian Băsescu şi de PDL. Nu cred că este corect să faceţi comparaţie între nevoia cetăţenilor de a avea căldură şi realizarea acestui referendum. Guvernul PDL, sprijinit de cei doi indivizi, a eliminat subvenţiile la agentul termic”. Astfel de schimburi de „amabilităţi” vor tot auzi vrîncenii în zilele următoare. Tot cu acest prilej PSD şi PNL vor încerca o repetiţie în privinţa mobilizării activelor de partid pentru ce se va întîmpla exact peste un an. Cînd este probabil să se desfăşoare alegerile comasate locale şi parlamentare. Pe 1 milion de  lei bani publici din bugetul Consiliului Judeţean Vrancea – deci deloc pe banii lor - cele două forţe politice n-aveau cum să rateze o aşa ocazie de a pune în practică repetiţia. PDL-iştii vor căuta evident să încurce cît pot mai mult planurile  PSD şi PNL. Cum  vor  aprecia vrîncenii, şi cît îi interesează, “spectacole” de acest gen, rămîne de văzut.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.