Opinii

Inspectorii cu clopotei au gasit IJP Vrancea performant

Corneliu Condurache
22 iun 2011 1539 vizualizări
Pe 2 mai 2011, chiar in ziua cind a inceput la Inspectoratul Judetean de Politie Vrancea controlul trimis de la Ministerul Administratiei si Internelor, imi exprimam din acest colt de pagina urmatorea parere: ...de citeva zile se discuta stereo prin judet despre controlul venit de sus la Politia Vrancea. Intrebarile se invirt in jurul dilemei centrale: cu ce se va finaliza descinderea inspectorilor trimisi de Inspectoratul General al Politiei Romane(IGPR)?

Daca pe tema existentei, ori a stirpirii rozatoarelor, valabilitatea zicalei > este incontestabila, ramine de verificat ce finalitate vor avea in cazul sefilor politistilor autohtoni scurgerile de informatii. Cele care se tot repeta insistent de pe la jumatatea saptaminii trecute pe subiectul: cit de "suflecati" sint la "minecele camasilor" verificatorii ce-si incep de astazi actiunea in sediul IJP Vrancea. Conferinta de presa de ieri a inspectorului sef Ionel Popescu a dovedit ce deja se stia de citeva saptamini: nici inspectorii trimisi de la IGPR, "cu clopotei" nu prind sefi ca sa-i schimbe din functii la IJP Vrancea. Sa ne amintim ce fel de "clopotei" purtau pe parcursul actiunii din judetul nostru trimisii lui Traian Igas. Potrivit informatiilor neoficiale care se vehiculau in acele zile, echipa de control de la Interne viza activitatea unor ofiteri cu functii de raspundere din cadrul IJP Vrancea suspectati de catre cei de la putere ca se implica in lupta politica pentru Primaria comunei Tulnici. Deasemenea, potrivit unor reclamatii ajunse in atentia ministrului , unora dintre sefii din politie - se mai spunea - li se reprosa ca inclina balanta pentru a satisface anumite interese in defavoarea politicii duse de actualul partid de guvernamint. In final, iata, inclusiv prin iesirea de ieri Ionel Popescu i-a pus "cu botul pe labe" pe toti cei care umblau cu astfel de "abureli".Deocamdata se vede doar cum e vopsit gardul.Daca leopardul o fi e sau nu inauntru n-a reusit sa dovedeasca nimeni .


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.