SOS

Mai avem zece zile sa salvam viata Alexandrei

Valentin Muscă
15 dec 2008 8307 vizualizări
Micuta are nevoie sa stringa 10.000 de euro pe zi pentru a pleca la tratament pina la impodobirea bradului de Craciun

Viata Alexandrei Udriste din Panciu se joaca in aceste zece zile care au mai ramas pina la Craciun, in care familia spera sa poata stringe suma de 165 mii euro pentru a pleca la tratament in Franta. Campania inceputa de familie si preluata de mass-media a facut ca in doua saptimini sa poata fi strinsa suma de 60 de mii euro. Promisiuni exista, multe persoane cu dare de mina si-au manifestat sprijinul. Realitatea este ca promisiunile nu ajung, iar timpul trece infiorator de repede si mai este nevoie de o suta de mii de euro. Asta inseamna ca trebuie strins zece mii de euro pe zi, ceea ce nu este imposibil, mai ales ca familia va relua de astazi prezenta emisiuni tv pentru a face cunoscut dorinta acest caz. "Luni, 15 decembrie, la 17:50, vom fi din nou la «Povesti adevarate» de la Acasa TV. Am reusit sa realizam 2 filmulete pe You Tube si sa obtinem un spot la B1 TV. Am stagnat totusi la 60 de mii de euro. Speram insa ca vom reusi. Am fost contactati de doamna Umbrarescu din Adjud, care ne-a promis sprijinul. De asemenea il avem alaturi pe dl Ion Petre, primarul orasului, care ne-a sustinut de la inceput", ne-a spus Alina Udriste, mama Alexandrei, care a multumit celor care i-au ajutat. Boala Alexandrei a fost descoperita acum un an la un control de rutina. Fetita in virsta de 3 ani sufera de o forma rara de cancer si mai poate fi salvata doar daca pleaca pina in Craciun la tratament la Institutul de Cancerologie "Gustave Roussy" din Franta. Mai multe detalii despre acest caz pot fi aflate la numerele de telefon 0744.533884; 0740.244004, prin email: alina_udriste@yahoo.com si de pe site-ul www.alexandraudriste.ro. (Valentin MUSCA)


Putem salva acest copil apelind din reteaua Romtelecom la numerele: 0900 900 030 - 10 EUR/apel ; 0900 900 035 - 5 EUR/apel ; 0900 900 032 - 2 EUR/apel. De asemenea, pot fi facute donatii in conturile:

RO63BTRL04004203H55396XX (Euro)

RO88BTRL04001203H55396XX (Lei)

Titular: UDRISTE ALINA MARIANA

CNP: 2800918393616

Imputernicit: UDRISTE GABRIEL AURELIAN

Banca: BANCA TRANSILVANIA

Agentia Panciu, Str. Nicolae Titulescu, nr. 73

COD SWIFT: BTRL RO22



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.