Politică

Ţigăeru acordă audienţe pe uliţa satului

Iulia Crețu
17 sep 2013 1217 vizualizări
Parlamentarii coboară în stradă. Cel puţin pentru imagine. Deputatul liberal de Mărăşeşti, Laurenţiu Ţigăeru Roşca, susţine că, pe langă audienţele pe care le oferă cetăţenilor interesaţi la cabinetele parlamentare de la Focşani şi Mărăşeşti, vrea să le afle păsurile şi vrancenilor de la sate, din comunele componente ale Colegiului său.

În week-end, acesta s-a întalnit cu sătenii de la Moviliţa, Vulturu şi Vanători. În această din urmă comună, parlamentarul s-a aşezat în faţa porţii oamenilor pentru a afla cu ce probleme se confruntă. “Îmi propun ca, în următoarea perioadă, să cunosc cât mai mulţi locuitori din Colegiul meu pentru că vreau să-i reprezint aşa cum trebuie. În acest sens, voi pune la dispoziţie toate canalele disponibile şi anume: staff tehnic, mijloace de comunicare cât mai variate (scrisori, poştă electronică, flayere, telefoane), cu speranţa că vom avea o comunicare interactivă şi o legătură cât mai strânsă. Voi continua vizitele în teritoriu, în localităţile din Colegiul 5 Vrancea, în care am fost ales, oferindu-le astfel cetăţenilor posibilitatea de a sta de vorbă cu omul pe care l-au ales să le reprezinte interesele în Parlamentul României”, a spus deputatul liberal. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.