Politică

Neaţă: “Nu cred că Secară va pleca la Mişcarea Populară”

Iulia Crețu
23 iul 2013 1382 vizualizări
Totuşi, liderul interimar de la PDL Vrancea spune că nu-l deranjează să plece oportuniştii din partid

Preşedintele interimar al PDL Vrancea, Costică Neaţă, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu are cunoştinţă dacă anumiţi colegi de-ai săi din partid ar putea pleca spre noua formaţiune lansată ieri, Mişcarea Populară. Totuşi, Neaţă nu neagă faptul că formaţiunea apropiată preşedintelui Traian Băsescu, condusă la nivel naţional de tanărul deputat Eugen Tomac, ar putea rupe din randurile democrat liberalilor vranceni. “Nu pot preciza dacă sunt oameni de la noi care ar pleca spre Mişcarea Populară. Probabil că vor fi, aşa cum sunt prin toate partidele, oportunişti şi cei care vin din interes la partid. Noi suntem bine consolidaţi, avem organizaţii în mare parte dintre localităţile din judeţ, va fi greu să ne destructureze cineva. Există, pe partea dreaptă a eşicherului politic, loc destul şi pentru Mişcarea Populară, care este o construcţie tot de dreapta. Totuşi, construcţiile puternice sunt cele care se fac prin forţe proprii. Faptul că se apelează, aşa cum s-a întamplat la Argeş şi în alte filiale, la astfel de racolări, nu este bine. Soluţia nu este să se împartă PDL în două sau să se fure o treime din PDL. Nu pot fi de acord cu o astfel de construcţie”, a spus Costică Neaţă. Acesta a completat că nu crede că deputatul PDL Florin Mihail Secară se va reorienta politic spre noua formaţiune şi că s-ar înţelege mai bine cu acesta. “Nu am informaţii că domnul deputat Secară va pleca la Mişcarea Populară. Noi am început să colaborăm destul de bine în interesul PDL Vrancea”, a completat Neaţă. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danb, acum 3937 zile, 11 ore, 34 minute, 1 secunda
Neata e p.rost si un profund necunoscator al limbii romane. Pai oportunist e ala care pleaca la mai bine ori cand pleci de la PDL la Miscarea Populara pleci de la un partid inca destul de mare la zero citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.