Politică

Bacinschi ne urează ce-i trebuie şi lui: sănătate, Oprişan colindă din spatele flăcăilor care-i înconjoară iubita

Iulia Crețu
29 dec 2015 2928 vizualizări
Edilul şi-a transmis mesajul de Sărbători către focşăneni din paginile revistei subvenţionate de la buget, în lipsa lui de la Primărie u şeful CJ Vrancea a admirat portul şi tradiţiile populare din Ardeal, unde iubita sa a fost asaltată de o ceată de urători de Crăciun

Primarul Decebal Bacinschi, dispărut din prim planul administraţiei locale focşănene la final de an, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la inimă, într-un spital din capitală, le-a transmis focşănenilor urările de sărbători în revista subvenţionată de la bugetul local, Focşanii. Ironic sau nu, Bacinschi urează electorilor săi ceea ce îşi doreşte şi pentru el: sănătate. Cum anul viitor este unul electoral, iar statutul politic al edilului este unul incert, s-ar putea ca problemele de sănătate ale lui Bacinschi să îi încheie cariera în administraţie şi în PSD. “În ajunul Sărbătorilor de iarnă, în numele meu şi al Consiliului Local al municipiului Focşani, vă doresc un Crăciun liniştit, îmbelşugat, care să vă aducă în primul rând multă sănătate şi bucurii alături de cei dragi şi un An Nou bogat cu multe realizări”, a spus Decebal Bacinschi. Edilul şi-a prelungit perioada de convalescenţă post operatorie şi nu a mai venit la biroul său din Primărie în perioada dintre Crăciun şi Anul Nou. Rămâne de văzut dacă acesta va avea “inimă” să apară la paranghelia de Revelion, organizată în principal de Consiliul Judeţean Vrancea, dar şi cu bani de la Focşani. La ultimele manifestări de gen acesta a lipsit, nefiindu-i aproape lui Oprişan nici măcar la realegerea baronului ca preşedinte al PSD Vrancea.

Oprişan a petrecut Crăciunul acasă la iubita lui, la Hunedoara

Şi pentru că a venit vorba de Oprişan, acesta şi-a petrecut Crăciunul în sânul familiei iubitei sale Maria Larisa, la Uricani, în judeţul Hunedoara. Oprişan a postat o fotografie cu un mesaj de sărbători pe facebook, în care partenera sa apare în primul rând, înconjurată de urători, în timp ce baronul se vede în planul doi, eclipsat de ceata de flăcăi. “Magia Sărbătorilor de iarnă este deplină atunci când îţi bat în poartă colindătorii. E o bucurie să îţi calce pragul casei cei care iubesc atât de mult tradiţiile şi portul românesc. Sărbători cu bine dragi prieteni… oriunde v-aţi afla voi ”, este mesajul transmis de şeful CJ Vrancea de la Uricani. Se pare că Oprişan s-a molipsit de semnătura cu emoticon pe care a îmbrăţişat-o şi Cătălin Toma, co-preşedintele PNL Vrancea. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.